Lej en bil i Saint John, New Brunswick

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Saint John, NB

Saint John, NB, Canada
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Saint John, NB, Canada
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Saint John

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Saint John, NB
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,7

Comfort

9,4

Samlet

9,4

Afhentning/aflevering

9,7

Valuta for pengerne

8,7
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Saint John, NB til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Moncton Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Saint John

99 personer har søgt efter billeje i Saint John in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Saint John for at reducere spredningen af COVID-19?

National, Budget, og Dollar er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Saint John. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Saint John, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Saint John, NB biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Saint John biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Saint John tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Saint John, NB?

Rejsende, som lejer en bil i Saint John, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Saint John ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 110 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Saint John?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai Elantra in Saint John, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Toyota Corolla. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai Elantra, er priserne i gennemsnit på 190 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai Elantra in Saint John på helt ned til 98 kr. om dagen. Leje af en Toyota Corolla in Saint John ligger i gennemsnit på 160 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 85 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Saint John, NB i september?

I september er der normalt 106 mm nedbør i Saint John og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Saint John, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Saint John under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Saint John. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Saint John plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Chevrolet Spark, Hyundai Accent og Ford Fiesta.

Minder vejret i Saint John om vejret i resten af New Brunswick?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Saint John og rundt i New Brunswick eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 92 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Saint John