Udlejningsbiler fra Discount Car & Truck Rentals i Montreal

Find og sammenlign gode tilbud på Discount Car & Truck Rentals udlejningsbiler i Montreal

Montreal, QC, Canada
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Montreal, QC, Canada
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Montreal Discount Car & Truck Rentals lokationer

Herunder kan du finde information om alle Discount Car & Truck Rentals biludlejningssteder i Montreal, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Discount Car & Truck Rentals

27 kontorer

Information om Discount Car & Truck Rentals udlejningsbiler i Montreal

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Discount Car & Truck Rentals i Montreal koste i oktober?

Ifølge sidste års data kan du forvente Discount Car & Truck Rentals biludlejningspriser i Montreal at være 478 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 180 kr. per dag fra Discount Car & Truck Rentals på denne tid af året i Montreal. Gennemsnitsprisen er typisk 3.348 kr. for en uges billeje fra Discount Car & Truck Rentals i oktober når man er i Montreal.

Har Discount Car & Truck Rentals en lokation i Montreal P Trudeau Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Montreal P Trudeau Intl Lufthavn. De adresser for dette Discount Car & Truck Rentals biludlejningscenter er Montreal Trudeau airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Discount Car & Truck Rentals når man er i Montreal i oktober?

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Discount Car & Truck Rentals i Montreal i oktober måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Discount Car & Truck Rentals 301 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 181 kr. per dag i oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Discount Car & Truck Rentals i Montreal?

Den billigste type udlejningsbil fra Discount Car & Truck Rentals i Montreal er Stor mellemklasse (440 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 31% af vores brugere, som lejede en bil fra Discount Car & Truck Rentals, valgt en Stor mellemklasse grundet besparelsen. En Stor mellemklasse er desuden 18% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Discount Car & Truck Rentals i Montreal.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Montreal?

Priser for biler i Montreal opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Montreal?

Fra september 2023 er der 149 udbydere at vælge mellem for biler i Montreal.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Montreal?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Montreal. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Montreal?

For at leje en bil i Montreal, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Discount Car & Truck Rentals udlejningsbiler i Quebec

Lej en bil fra Discount Car & Truck Rentals i en anden by i Quebec

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Montreal

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Discount Car & Truck Rentals? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Montreal biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Montreal på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.