Udlejningsbiler fra Hertz i Montreal

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Montreal

Montreal, QC, Canada
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Montreal, QC, Canada
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Montreal, Quebec

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

289 kr. - 873 kr.

Alle biltyper

386 kr. - 1.042 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Montreal, Quebec er i september når priserne er 289 kr. per dag i gennemsnit. 289 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 635 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Montreal. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Montreal, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Montreal, Quebec er i september når priserne er 469 kr. per dag i gennemsnit. 469 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 786 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Montreal. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Montreal, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Montreal Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Montreal, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Montreal

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Montreal koste i oktober?

I oktober, kan du forvente at betale 490 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Montreal. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Montreal fra Hertz var 314 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Montreal i gennemsnit 3.432 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Hertz en lokation i Montreal P Trudeau Intl Lufthavn?

Hertz har 1 lokation i Montreal P Trudeau Intl Lufthavn. Du vil finde Hertz beliggende på 975 Romeo Vachon North.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Montreal?

Ja, Hertz i Montreal tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Montreal i oktober?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Montreal i oktober. Baseret på Hertz biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 612 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 352 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Montreal?

Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Montreal er Stor (614 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 18% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Stor grundet besparelsen. En Stor er desuden 33% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Montreal.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Montreal?

I Montreal har Hertz 6 lokationer. 975 Romeo Vachon North er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 83% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Montreal fra Hertz, 975 Romeo Vachon North lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Montreal?

Priser for biler i Montreal opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Montreal?

Fra september 2023 er der 149 udbydere at vælge mellem for biler i Montreal.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Montreal?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Montreal. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Montreal?

For at leje en bil i Montreal, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz biler i andre byer i Canada

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Canada, som HERTZ I, HERTZ I, og HERTZ I

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Montreal

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Montreal biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Montreal på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.