Udlejningsbiler fra Enterprise i Montreal

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Montreal

Montreal, QC, Canada
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Montreal, QC, Canada
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Montreal Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Montreal, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

22 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,8

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,4

Information om Enterprise udlejningsbiler i Montreal

Enterprise har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Montrealfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Enterprise har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Montreal P Trudeau Intl. Du vil finde Enterprise beliggende på 317 975 Boul Romeo Vachon N.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise i Montreal. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Der er 22 Enterprise biludlejningslokationer i Montreal. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise lokation i Montreal beliggende på 6250 Rue Saint-jacques. 36% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise i Montreal lejede fra denne lokation det seneste år.


Enterprise udlejningsbiler i Quebec

Lej en bil fra Enterprise i en anden by i Quebec

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Montreal

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Montreal biludlejningsfirmaer