Udlejningsbiler fra Nokta Rent A Car i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
11. dec. — 18. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
lør. 11.12
Middag
lør. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul Nokta Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nokta Rent A Car biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
20 kontorer

Information om Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

 • Er det sikkert at leje en bil fra Nokta Rent A Car i Istanbul under COVID-19?

  Nokta Rent A Car ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Nokta Rent A Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Nokta Rent A Car i Istanbul koste i januar?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Nokta Rent A Car biludlejningspriser i Istanbul at være 386 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 152 kr. per dag fra Nokta Rent A Car på denne tid af året i Istanbul. Gennemsnitsprisen er typisk 2.699 kr. for en uges billeje fra Nokta Rent A Car i januar når man er i Istanbul.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Nokta Rent A Car når man er i Istanbul i januar?

  Med en gennemsnitspris på 411 kr./dag, udlejning af Luksus biler fra Nokta Rent A Car i Istanbul i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul helt ned til 371 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Luksus udlejningsbiler sidste januar.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Nokta Rent A Car i Istanbul?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Nokta Rent A Car, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Economy fra Nokta Rent A Car koster i gennemsnit 136 kr. per dag, hvilket er 22% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 18% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Nokta Rent A Car for at spare penge på deres rejse til Istanbul.

 • Hvor mange Nokta Rent A Car biludlejningslokationer er der i Istanbul?

  Der er 20 biludlejningslokationer i Istanbul som Nokta Rent A Car ejer. Deres Maltepe Mah. Gen. Ali Rıza Gürcan Cad. Çırpıcı Çık. No:1, Zeytinburnu, Istanbul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 32% af de brugere der lejede en bil fraNokta Rent A Car i Istanbul valgt at hente den på Maltepe Mah. Gen. Ali Rıza Gürcan Cad. Çırpıcı Çık. No:1, Zeytinburnu.