Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Nokta Rent A Car i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
25. Apr — 2. May
Istanbul, Tyrkiet
Thu 25.4
Middag
Thu 2.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Nokta Rent A Car biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

110 kr. - 347 kr.

Alle biltyper

113 kr. - 581 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Nokta Rent A Car i Istanbul, Istanbul-provinsen er i januar når priserne er 110 kr. per dag i gennemsnit. 110 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 185 kr. for en Nokta Rent A Car Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Nokta Rent A Car i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Nokta Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Nokta Rent A Car i Istanbul, Istanbul-provinsen er i marts når priserne er 163 kr. per dag i gennemsnit. 163 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 273 kr. for en Nokta Rent A Car Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Nokta Rent A Car i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Nokta Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Nokta Rent A Car i Istanbul, Istanbul-provinsen er i april når priserne er 142 kr. per dag i gennemsnit. 142 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 404 kr. for en Nokta Rent A Car SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Nokta Rent A Car i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Nokta Rent A Car alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nokta Rent A Car

130 kr./dag

25 Apr – 6 May
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nokta Rent A Car

145 kr./dag

25 Apr – 9 May
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nokta Rent A Car

145 kr./dag

25 Apr – 9 May
Chevrolet Sonic Sedan

Information om Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Nokta Rent A Car i Istanbul koste i maj?

Ifølge sidste års data kan du forvente Nokta Rent A Car biludlejningspriser i Istanbul at være 169 kr. per dag i gennemsnit i maj.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 118 kr. per dag fra Nokta Rent A Car på denne tid af året i Istanbul. Gennemsnitsprisen er typisk 1.180 kr. for en uges billeje fra Nokta Rent A Car i maj når man er i Istanbul.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Nokta Rent A Car når man er i Istanbul i maj?

Med en gennemsnitspris på 157 kr./dag, udlejning af Stor mellemklasse biler fra Nokta Rent A Car i Istanbul i maj er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Istanbul helt ned til 142 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor mellemklasse udlejningsbiler sidste maj.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Nokta Rent A Car i Istanbul?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Nokta Rent A Car, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Economy fra Nokta Rent A Car koster i gennemsnit 125 kr. per dag, hvilket er 5% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 14% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Nokta Rent A Car for at spare penge på deres rejse til Istanbul.

Hvor mange Nokta Rent A Car biludlejningslokationer er der i Istanbul?

Der er 41 biludlejningslokationer i Istanbul som Nokta Rent A Car ejer. Deres Tayakadin Mahallesi, Terminal Caddesi, No 1, Istanbul lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 42% af de brugere der lejede en bil fraNokta Rent A Car i Istanbul valgt at hente den på Tayakadin Mahallesi, Terminal Caddesi, No 1.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 511 udbydere for biler i Istanbul fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Istanbul Nokta Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nokta Rent A Car biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Nokta Rent A Car

39 kontorer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 25.4
Middag
Thu 2.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Istanbul

Populære typer af udlejningsbiler i Istanbul