Udlejningsbiler fra Nokta Rent A Car i Ankara

Find og sammenlign gode tilbud på Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Ankara

Ankara, Tyrkiet
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Ankara, Tyrkiet
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Ankara Nokta Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nokta Rent A Car biludlejningssteder i Ankara, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Nokta Rent A Car

6 kontorer

Information om Nokta Rent A Car udlejningsbiler i Ankara

Nokta Rent A Car ønsker at deres kunder og personale i Ankara skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Nokta Rent A Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Ankara. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Den mest populære type af bil at leje fra Nokta Rent A Car i Ankara i december er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 249 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 244 kr. per dag.

Til en gennemsnitspris på 249 kr. per dag, er en Lille mellemklasse udlejningsbil fra Nokta Rent A Car i Ankara det billigste valg. 36% af vores brugere som lejede en bil i Ankara fra Nokta Rent A Car valgte at reservere en Lille mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 249 kr. per dag for en Lille mellemklasse er nemlig også 2% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Nokta Rent A Car har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

I Ankara har Nokta Rent A Car 6 lokationer. Esenboğa Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 98% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Ankara fra Nokta Rent A Car, Esenboğa Airport lokationen.


Nokta Rent A Car biler i andre byer i Tyrkiet