Udlejningsbiler fra CIRCULAR i Kayseri

Find og sammenlign gode tilbud på CIRCULAR udlejningsbiler i Kayseri

Kayseri, Tyrkiet
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Kayseri, Tyrkiet
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Kayseri CIRCULAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle CIRCULAR biludlejningssteder i Kayseri, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om CIRCULAR udlejningsbiler i Kayseri

 • Er det sikkert at leje en bil fra CIRCULAR i Kayseri under COVID-19?

  CIRCULAR ønsker at deres kunder og personale i Kayseri skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har CIRCULAR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Kayseri. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra CIRCULAR i Kayseri koste i oktober?

  Billeje i Kayseri i oktober fra CIRCULAR vil koste 398 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 162 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra CIRCULAR i en uge i Kayseri, kan du forvente priser omkring 2.789 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har CIRCULAR en lokation i Lufthavn: Kayseri?

  Ja. De 1 lokation som CIRCULAR har i Lufthavn: Kayseri kan findes på Airport International And Domestic Arrivals Hall Meet And Greet.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra CIRCULAR når man er i Kayseri i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra CIRCULAR i Kayseri, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 180 kr./dag i gennemsnit og 162 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra CIRCULAR i Kayseri?

  Til en gennemsnitspris på 180 kr. per dag, er en Lille mellemklasse udlejningsbil fra CIRCULAR i Kayseri det billigste valg. 33% af vores brugere som lejede en bil i Kayseri fra CIRCULAR valgte at reservere en Lille mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 180 kr. per dag for en Lille mellemklasse er nemlig også 11% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil CIRCULAR har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange CIRCULAR biludlejningslokationer er der i Kayseri?

  CIRCULAR har 4 biludlejningslokationer i Kayseri. Deres Airport International And Domestic Arrivals Hall Meet And Greet lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 87% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra CIRCULAR i Kayseri, valgt at leje deres bil fra CIRCULAR lokationen på Airport International And Domestic Arrivals Hall Meet And Greet.


CIRCULAR biler i andre byer i Tyrkiet

Find CIRCULAR tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyrkiet, som Istanbul, Izmir, og Konya