Udlejningsbiler fra CIRCULAR i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på CIRCULAR udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
1. dec. — 8. dec.
Istanbul, Tyrkiet
fre. 1.12
Middag
fre. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

CIRCULAR biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

88 kr. - 276 kr.

Alle biltyper

117 kr. - 729 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i januar når priserne er 88 kr. per dag i gennemsnit. 88 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 162 kr. for en CIRCULAR Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra CIRCULAR i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i februar når priserne er 113 kr. per dag i gennemsnit. 113 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 275 kr. for en CIRCULAR Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra CIRCULAR i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 327 kr. per dag i gennemsnit. 327 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 703 kr. for en CIRCULAR Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra CIRCULAR i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i februar når priserne er 168 kr. per dag i gennemsnit. 168 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 314 kr. for en CIRCULAR SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra CIRCULAR i Istanbul, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i juni når priserne er 299 kr. per dag i gennemsnit. 299 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 625 kr. for en CIRCULAR Varevogn udlejningsbil i Istanbul. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra CIRCULAR i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 319 kr. per dag i gennemsnit. 319 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 503 kr. for en CIRCULAR Luksus udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra CIRCULAR i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
CIRCULAR

106 kr./dag

15 dec. – 1 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
CIRCULAR

109 kr./dag

15 dec. – 1 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
CIRCULAR

121 kr./dag

15 dec. – 1 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul CIRCULAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle CIRCULAR biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

CIRCULAR

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

6,0

Information om CIRCULAR udlejningsbiler i Istanbul

Hvor meget vil en udlejningsbil fra CIRCULAR i Istanbul koste i december?

I december, kan du forvente at betale 123 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra CIRCULAR i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra CIRCULAR var 97 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges CIRCULAR billeje i Istanbul i gennemsnit 860 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Hvad er den mest populære bil at leje fra CIRCULAR når man er i Istanbul i december?

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra CIRCULAR mens de besøgte Istanbul i december. Baseret på CIRCULAR biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 135 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 99 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra CIRCULAR i Istanbul?

At leje en Lille mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra CIRCULAR i Istanbul. AT leje en Lille mellemklasse fra CIRCULAR koster 99 kr./dag i gennemsnit (4% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 8% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Istanbul.

Hvor mange CIRCULAR biludlejningslokationer er der i Istanbul?

I Istanbul har CIRCULAR 9 lokationer. Istanbul Sabiha Gokcen Airport International Arrivals Hall er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 54% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Istanbul fra CIRCULAR , Istanbul Sabiha Gokcen Airport International Arrivals Hall lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 487 udbydere for biler i Istanbul fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.