Udlejningsbiler fra CIRCULAR i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på CIRCULAR udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

CIRCULAR biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

83 kr. - 411 kr.

Alle biltyper

83 kr. - 560 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i januar når priserne er 83 kr. per dag i gennemsnit. 83 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 175 kr. for en CIRCULAR Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra CIRCULAR i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i april når priserne er 170 kr. per dag i gennemsnit. 170 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 298 kr. for en CIRCULAR Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra CIRCULAR i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 345 kr. per dag i gennemsnit. 345 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 636 kr. for en CIRCULAR Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra CIRCULAR i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 193 kr. per dag i gennemsnit. 193 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 369 kr. for en CIRCULAR SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra CIRCULAR i Istanbul, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra CIRCULAR i Istanbul, Istanbul-provinsen er i maj når priserne er 219 kr. per dag i gennemsnit. 219 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 564 kr. for en CIRCULAR Varevogn udlejningsbil i Istanbul. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra CIRCULAR i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra CIRCULAR alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
CIRCULAR

139 kr./dag

11 okt. – 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
CIRCULAR

147 kr./dag

11 okt. – 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
CIRCULAR

168 kr./dag

11 okt. – 25 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul CIRCULAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle CIRCULAR biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
8 kontorer

Information om CIRCULAR udlejningsbiler i Istanbul

CIRCULAR ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har CIRCULAR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I september, kan du forvente at betale 378 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra CIRCULAR i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra CIRCULAR var 174 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges CIRCULAR billeje i Istanbul i gennemsnit 2.647 kr. i september. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ifølge vores data er Standard biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra CIRCULAR mens de besøgte Istanbul i september. Baseret på CIRCULAR biludlejningspriser i september sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Standard på 457 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 174 kr./dag sidste september, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra CIRCULAR i Istanbul. AT leje en Mini fra CIRCULAR koster 138 kr./dag i gennemsnit (28% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 14% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Istanbul.

I Istanbul har CIRCULAR 8 lokationer. Ataturk Airport International Arrivals Hall er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 73% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Istanbul fra CIRCULAR , Ataturk Airport International Arrivals Hall lokationen.


CIRCULAR biler i andre byer i Tyrkiet