Udlejningsbiler fra Europcar i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

159 kr. - 335 kr.

Alle biltyper

180 kr. - 561 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Istanbul, Istanbul-provinsen er i februar når priserne er 159 kr. per dag i gennemsnit. 159 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 240 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Istanbul, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Europcar i Istanbul, Istanbul-provinsen er i april når priserne er 211 kr. per dag i gennemsnit. 211 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 352 kr. for en Europcar SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens april nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Europcar i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Istanbul Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Istanbul

Europcar udlejningslokationer i Istanbul er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Europcar er engageret i at bremse smitten i Istanbul:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Istanbul. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Europcar på et af deres udlejningssteder i Istanbul. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Med en gennemsnitspris på 209 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Europcar i Istanbul i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Europcar udlejningsbiler i Istanbul helt ned til 112 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

For 209 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Europcar i Istanbul (47% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Europcar). I det seneste år har 26% af momondo-brugere som vælger at leje fra Europcar mens de er i Istanbul lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Europcar også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Europcar har 7 biludlejningslokationer i Istanbul. Deres Domestic Arrivals Terminal lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 41% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Europcar i Istanbul, valgt at leje deres bil fra Europcar lokationen på Domestic Arrivals Terminal.