Udlejningsbiler fra Avec Car Rental i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Avec Car Rental udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
6. dec. — 13. dec.
Istanbul, Tyrkiet
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Avec Car Rental biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

138 kr. - 486 kr.

Alle biltyper

233 kr. - 665 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i marts når priserne er 138 kr. per dag i gennemsnit. 138 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 249 kr. for en Avec Car Rental Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 204 kr. per dag i gennemsnit. 204 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 355 kr. for en Avec Car Rental Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 345 kr. per dag i gennemsnit. 345 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 537 kr. for en Avec Car Rental Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 194 kr. per dag i gennemsnit. 194 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 380 kr. for en Avec Car Rental SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i februar når priserne er 397 kr. per dag i gennemsnit. 397 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 587 kr. for en Avec Car Rental Luksus udlejningsbil i Istanbul. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avec Car Rental

104 kr./dag

22 dec. – 1 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avec Car Rental

128 kr./dag

19 jan. – 10 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avec Car Rental

128 kr./dag

19 jan. – 10 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Avec Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avec Car Rental biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avec Car Rental

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

4,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,8

Information om Avec Car Rental udlejningsbiler i Istanbul

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avec Car Rental i Istanbul koste i december?

Billeje i Istanbul i december fra Avec Car Rental vil koste 358 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 121 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avec Car Rental i en uge i Istanbul, kan du forvente priser omkring 2.503 kr. i december måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avec Car Rental når man er i Istanbul i december?

Overvej Stationcar udlejningsbiler fra Avec Car Rental hvis du har brug for en udlejningsbil i Istanbul i december. Når du lejer Stationcar biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 217 kr. per dag og helt ned til 216 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvec Car Rental—Stationcar bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Avec Car Rental biludlejningslokationer er der i Istanbul?

Avec Car Rental opererer på nuværende tidspunkt fra 11 lokationer i Istanbul. Den mest populære biludlejningslokation Avec Car Rental har i Istanbul er placeret på Sabiha Gökçen Airport Arrival Hall.I løbet af de sidste 12 måneder har 36% af vores brugere, der søgte efter Avec Car Rental udlejningsbiler i Istanbul endt med at leje deres bil fra Sabiha Gökçen Airport Arrival Hall lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 487 udbydere for biler i Istanbul fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.