Udlejningsbiler fra Avec Car Rental i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Avec Car Rental udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Avec Car Rental biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

104 kr. - 310 kr.

Alle biltyper

167 kr. - 496 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i marts når priserne er 104 kr. per dag i gennemsnit. 104 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 200 kr. for en Avec Car Rental Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i marts når priserne er 231 kr. per dag i gennemsnit. 231 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 344 kr. for en Avec Car Rental Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Mellemstor udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 361 kr. per dag i gennemsnit. 361 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 491 kr. for en Avec Car Rental Stor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i november når priserne er 193 kr. per dag i gennemsnit. 193 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 329 kr. for en Avec Car Rental SUV udlejningsbil i Istanbul. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avec Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i februar når priserne er 415 kr. per dag i gennemsnit. 415 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 520 kr. for en Avec Car Rental Luksus udlejningsbil i Istanbul. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avec Car Rental i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Avec Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avec Car Rental

128 kr./dag

21 dec. – 1 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avec Car Rental

128 kr./dag

21 dec. – 1 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avec Car Rental

143 kr./dag

21 dec. – 1 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Avec Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avec Car Rental biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avec Car Rental

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

4,5

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

3,5

Value

5,0

Information om Avec Car Rental udlejningsbiler i Istanbul

Avec Car Rental ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Avec Car Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Istanbul i januar fra Avec Car Rental vil koste 226 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 119 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Avec Car Rental i en uge i Istanbul, kan du forvente priser omkring 1.580 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Avec Car Rental hvis du har brug for en udlejningsbil i Istanbul i januar. Når du lejer Economy biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 146 kr. per dag og helt ned til 119 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvec Car Rental—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Til en gennemsnitspris på 146 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Avec Car Rental i Istanbul det billigste valg. 35% af vores brugere som lejede en bil i Istanbul fra Avec Car Rental valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 146 kr. per dag for en Economy er nemlig også 13% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Avec Car Rental har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Avec Car Rental opererer på nuværende tidspunkt fra 11 lokationer i Istanbul. Den mest populære biludlejningslokation Avec Car Rental har i Istanbul er placeret på Ataturk Airport İnternational Terminal Arrival Hall Yeşilköy,İstanbul.I løbet af de sidste 12 måneder har 49% af vores brugere, der søgte efter Avec Car Rental udlejningsbiler i Istanbul endt med at leje deres bil fra Ataturk Airport İnternational Terminal Arrival Hall Yeşilköy,İstanbul lokationen.