Udlejningsbiler fra diRENT i Thessaloniki

Find og sammenlign gode tilbud på diRENT udlejningsbiler i Thessaloniki

Thessaloniki, MC, Grækenland
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Thessaloniki, MC, Grækenland
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Thessaloniki diRENT lokationer

Herunder kan du finde information om alle diRENT biludlejningssteder i Thessaloniki, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

diRENT

9 kontorer

Information om diRENT udlejningsbiler i Thessaloniki

diRENT ønsker at deres kunder og personale i Thessaloniki skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har diRENT indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Thessaloniki. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 2 lokationer i Lufthavn: Thessaloniki Makedonia. De adresser for disse 2 biludlejningscentre Thessaloniki Airport og 14th klm -N.Michaniona, Airport Area.

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra diRENT mens de besøgte Thessaloniki i februar. Baseret på diRENT biludlejningspriser i februar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 255 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 165 kr./dag sidste februar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Til en gennemsnitspris på 255 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra diRENT i Thessaloniki det billigste valg. 25% af vores brugere som lejede en bil i Thessaloniki fra diRENT valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 255 kr. per dag for en Mini er nemlig også 26% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil diRENT har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

14th klm -N.Michaniona, Airport Area er den mest populære diRENT biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i Thessaloniki. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 92% af dem der valgte en udlejningsbil fra diRENT valgt at leje fra 14th klm -N.Michaniona, Airport Area lokationen.


diRENT udlejningsbiler i Central Macedonia

Lej en bil fra diRENT i en anden by i Central Macedonia

diRENT biler i andre byer i Grækenland