Udlejningsbiler fra Hertz i Sydney

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Sydney

Sydney, NSW, Australien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Sydney, NSW, Australien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Sydney, New South Wales

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

146 kr. - 1.102 kr.

Alle biltyper

229 kr. - 3.230 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Sydney, New South Wales er i december når priserne er 146 kr. per dag i gennemsnit. 146 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 445 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Sydney. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Sydney, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Sydney, New South Wales er i januar når priserne er 369 kr. per dag i gennemsnit. 369 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 583 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Sydney. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Sydney, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

753 kr./dag

19 dec. – 29 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

760 kr./dag

3 jan. – 24 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

815 kr./dag

3 jan. – 24 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Sydney Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Sydney, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,1

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Sydney

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Sydney under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Sydney:
Keith Smith Ave.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Sydney (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Sydney i december. Baseret på Hertz biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 237 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 233 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

I Sydney har Hertz 5 lokationer. Keith Smith Ave er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 62% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Sydney fra Hertz, Keith Smith Ave lokationen.


Hertz biler i andre byer i Australien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sydney

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sydney biludlejningsfirmaer