Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Sydney

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Sydney

Sydney, NSW, Australien
8. mar. — 15. mar.
Sydney, NSW, Australien
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Hertz biludlejningstilbud i Sydney, New South Wales

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

306 kr. - 1.009 kr.

Alle biltyper

155 kr. - 995 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Sydney, New South Wales er i januar når priserne er 306 kr. per dag i gennemsnit. 306 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 631 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Sydney. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Sydney, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Sydney, New South Wales er i september når priserne er 155 kr. per dag i gennemsnit. 155 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 589 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Sydney. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Sydney, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Sydney Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Sydney, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Sydney

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Sydney koste i marts?

641 kr. per dag (eller 4.487 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Hertz udlejningsbil i Sydney i marts, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i marts for en Hertz udlejningsbil var 453 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Hertz på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Hertz en lokation i Sydney Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Sydney Lufthavn:
48 Ross Smith Ave.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Sydney?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Sydney (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Sydney i marts?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Sydney i marts. Baseret på Hertz biludlejningspriser i marts sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 645 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 453 kr./dag sidste marts, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Sydney?

I Sydney har Hertz 5 lokationer. 48 Ross Smith Ave er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 60% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Sydney fra Hertz, 48 Ross Smith Ave lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sydney?

Priser for biler i Sydney opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sydney?

Der er 116 udbydere for biler i Sydney fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sydney?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sydney. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sydney?

For at leje en bil i Sydney, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sydney på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Sydney

Populære typer af udlejningsbiler i Sydney


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Sydney
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo