Udlejningsbiler fra Enterprise i San Diego

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i San Diego

San Diego, CA, USA
27. aug. — 3. sep.
Samme aflevering
San Diego, CA, USA
lør. 27.8
Middag
lør. 3.9
Middag
Chaufførens alder:

San Diego Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i San Diego, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,4

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,7

Information om Enterprise udlejningsbiler i San Diego

Enterprise har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i San Diegofpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Enterprise har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: San Diego. De adresser for dette Enterprise biludlejningscenter er 3355 Admiral Boland Way.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise i San Diego. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Enterprise har 14 biludlejningslokationer i San Diego. Deres 3355 Admiral Boland Way lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 25% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Enterprise i San Diego, valgt at leje deres bil fra Enterprise lokationen på 3355 Admiral Boland Way.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som New York, Boston, og Las Vegas

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i San Diego

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære San Diego biludlejningsfirmaer