Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Alamo i Houston

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Houston

Chaufførens alder: 26-65
fre. 26.7
fre. 2.8
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Alamo biludlejningstilbud i Houston, Texas

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

360 kr. - 636 kr.

Alle biltyper

360 kr. - 1.069 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Houston, Texas er i november når priserne er 360 kr. per dag i gennemsnit. 360 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 487 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Houston. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Houston, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Houston, Texas er i juli når priserne er 524 kr. per dag i gennemsnit. 524 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 785 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Houston. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Houston, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Alamo i Houston, Texas er i oktober når priserne er 435 kr. per dag i gennemsnit. 435 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 607 kr. for en Alamo Stor udlejningsbil i Houston. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Alamo i Houston, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Alamo i Houston, Texas er i november når priserne er 360 kr. per dag i gennemsnit. 360 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 592 kr. for en Alamo SUV udlejningsbil i Houston. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Alamo i Houston, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Alamo i Houston, Texas er i juli når priserne er 604 kr. per dag i gennemsnit. 604 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 891 kr. for en Alamo Cabriolet udlejningsbil i Houston. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Alamo i Houston, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

424 kr./dag

25 juli – 1 aug.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Alamo

430 kr./dag

25 juli – 1 aug.
Audi A3

Houston Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Houston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,3

Information om Alamo udlejningsbiler i Houston

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Alamo i Houston koste i august?

391 kr. per dag i Houston er den billigste pris for en udlejningsbil fra Alamo i august. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Alamo er tættere på 447 kr. per dag i august, eller 3.132 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste august, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Alamo en lokation i Houston William P. Hobby Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Alamo i Houston William P. Hobby Lufthavn (7600 Airport Blvd).

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Houston?

Ja, Alamo tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Houston. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Alamo på et af deres udlejningssteder i Houston. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Houston i august?

Den mest populære type af bil at leje fra Alamo i Houston i august er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 468 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i august, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 451 kr. per dag.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Houston?

Alamo har 2 biludlejningslokationer i Houston. Deres 17300 Palmetto Pnes lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 58% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Alamo i Houston, valgt at leje deres bil fra Alamo lokationen på 17300 Palmetto Pnes.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Houston?

Priser for biler i Houston opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Houston?

Fra juli 2024 er der 195 udbydere at vælge mellem for biler i Houston.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Houston?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Houston. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Houston?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Houston. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Houston på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 26.7
Middag
fre. 2.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Houston

Populære typer af udlejningsbiler i Houston