Udlejningsbiler fra Dollar i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
New York, NY, USA
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag

Dollar biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

201 kr. - 1.110 kr.

Alle biltyper

450 kr. - 851 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i New York, New York er i marts når priserne er 201 kr. per dag i gennemsnit. 201 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 482 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i New York. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i New York, New York er i november når priserne er 386 kr. per dag i gennemsnit. 386 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 600 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i New York, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Dollar i New York, New York er i januar når priserne er 429 kr. per dag i gennemsnit. 429 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 740 kr. for en Dollar Stor udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Dollar i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Dollar i New York, New York er i november når priserne er 410 kr. per dag i gennemsnit. 410 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 773 kr. for en Dollar SUV udlejningsbil i New York. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Dollar i New York, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Dollar i New York, New York er i oktober når priserne er 331 kr. per dag i gennemsnit. 331 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 696 kr. for en Dollar Luksus udlejningsbil i New York. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Dollar i New York, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Luksus udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

250 kr./dag

18 okt. – 28 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

253 kr./dag

18 okt. – 28 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Dollar

262 kr./dag

23 okt. – 23 nov.
Audi A3

New York Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,6

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,8

Information om Dollar udlejningsbiler i New York

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Dollar i New York koste i oktober?

Billeje i New York i oktober fra Dollar vil koste 565 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 410 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Dollar i en uge i New York, kan du forvente priser omkring 3.953 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Dollar en lokation i New York John F Kennedy Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Dollar har i New York John F Kennedy Lufthavn kan findes på Building 318 Federal Circle.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i New York?

Dollar tilbyder gratis afbestilling af billeje i New York (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Dollar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Dollar.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i New York i oktober?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Dollar i New York i oktober måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Dollar 793 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 433 kr. per dag i oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i New York?

Til en gennemsnitspris på 552 kr. per dag, er en SUV udlejningsbil fra Dollar i New York det billigste valg. 19% af vores brugere som lejede en bil i New York fra Dollar valgte at reservere en SUV i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 552 kr. per dag for en SUV er nemlig også 33% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Dollar har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i New York?

Der er 6 biludlejningslokationer i New York som Dollar ejer. Deres 45-01 20th Ave, New York lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 46% af de brugere der lejede en bil fraDollar i New York valgt at hente den på 45-01 20th Ave.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i New York?

Priser for biler i New York opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i New York?

Der er 127 udbydere for biler i New York fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i New York?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder New York. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i New York?

Alle førere, der lejer en bil i New York, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Dollar biler i andre byer i USA

Find Dollar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som DOLLAR I og DOLLAR I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til New York på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.