Udlejningsbiler fra Dollar i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
New York, NY, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

387 kr. - 1.112 kr.

Alle biltyper

450 kr. - 904 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i New York, New York er i december når priserne er 387 kr. per dag i gennemsnit. 387 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 635 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i New York, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i New York, New York er i december når priserne er 409 kr. per dag i gennemsnit. 409 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 576 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i New York, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Dollar i New York, New York er i maj når priserne er 349 kr. per dag i gennemsnit. 349 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 686 kr. for en Dollar Stor udlejningsbil i New York. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Dollar i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Dollar i New York, New York er i marts når priserne er 507 kr. per dag i gennemsnit. 507 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 692 kr. for en Dollar SUV udlejningsbil i New York. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Dollar i New York, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Dollar

490 kr./dag

31 aug. – 17 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

492 kr./dag

31 aug. – 17 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Dollar

492 kr./dag

31 aug. – 17 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

New York Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,9

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,0

Information om Dollar udlejningsbiler i New York

Alle Dollar biludlejningslokationer i New York tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Billeje i New York i juli fra Dollar vil koste 1.207 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 128 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Dollar i en uge i New York, kan du forvente priser omkring 8.450 kr. i juli måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja. De 1 lokation som Dollar har i Lufthavn: New York John F Kennedy kan findes på Building 318 Federal Circle.

Dollar tilbyder gratis afbestilling af billeje i New York (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Dollar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Dollar.

Standard udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Dollar i New York i juli måned. I gennemsnit koster Standard udlejningsbiler fra Dollar 599 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 426 kr. per dag i juli.

Til en gennemsnitspris på 1.044 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Dollar i New York det billigste valg. 19% af vores brugere som lejede en bil i New York fra Dollar valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 1.044 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 35% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Dollar har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Der er 6 biludlejningslokationer i New York som Dollar ejer. Deres Building 318 Federal Circle, New York lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 33% af de brugere der lejede en bil fraDollar i New York valgt at hente den på Building 318 Federal Circle.


Dollar biler i andre byer i USA

Find Dollar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Orlando og Honolulu