Udlejningsbiler fra MOVIDA i Belo Horizonte

Find og sammenlign gode tilbud på MOVIDA udlejningsbiler i Belo Horizonte

Belo Horizonte, MG, Brasilien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Belo Horizonte, MG, Brasilien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Belo Horizonte MOVIDA lokationer

Herunder kan du finde information om alle MOVIDA biludlejningssteder i Belo Horizonte, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

MOVIDA

6 kontorer

Information om MOVIDA udlejningsbiler i Belo Horizonte

MOVIDA ønsker at deres kunder og personale i Belo Horizonte skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MOVIDA indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Belo Horizonte. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Den mest populære type af bil at leje fra MOVIDA i Belo Horizonte i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 86 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 86 kr. per dag.

Der er 6 biludlejningslokationer i Belo Horizonte som MOVIDA ejer. Deres Rua São Paulo 1512, Belo Horizonte lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 49% af de brugere der lejede en bil fraMOVIDA i Belo Horizonte valgt at hente den på Rua São Paulo 1512.


MOVIDA biler i andre byer i Brasilien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos MOVIDA ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Belo Horizonte biludlejningsfirmaer