Udlejningsbiler fra Snap Rentals i Auckland

Find og sammenlign gode tilbud på Snap Rentals udlejningsbiler i Auckland

Auckland, New Zealand
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Auckland, New Zealand
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Snap Rentals biludlejningstilbud i Auckland, Auckland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

65 kr. - 337 kr.

Alle biltyper

65 kr. - 505 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Snap Rentals i Auckland, Auckland er i september når priserne er 65 kr. per dag i gennemsnit. 65 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 175 kr. for en Snap Rentals Lille udlejningsbil i Auckland. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Snap Rentals i Auckland, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Snap Rentals alt efter hvilken dag du booker.


Auckland Snap Rentals lokationer

Herunder kan du finde information om alle Snap Rentals biludlejningssteder i Auckland, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Snap Rentals

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Information om Snap Rentals udlejningsbiler i Auckland

Snap Rentals ønsker at deres kunder og personale i Auckland skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Snap Rentals indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Auckland. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Snap Rentals har 1 lokation i Lufthavn: Auckland Intl som som er beliggende på 16, Timberly Road.

Med en gennemsnitspris på 272 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Snap Rentals i Auckland i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Snap Rentals udlejningsbiler i Auckland helt ned til 262 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste januar.

Snap Rentals opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Auckland. Den mest populære biludlejningslokation Snap Rentals har i Auckland er placeret på 16, Timberly Road.I løbet af de sidste 12 måneder har 58% af vores brugere, der søgte efter Snap Rentals udlejningsbiler i Auckland endt med at leje deres bil fra 16, Timberly Road lokationen.