Lej en bil i Blenheim, New Zealand

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Blenheim, New Zealand

Blenheim, New Zealand
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Blenheim, New Zealand
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Blenheim

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Blenheim, New Zealand
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Blenheim, New Zealand til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Wellingtons biludlejningsdisk

Biludlejning i Blenheim

I september til og med i dag 88 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Blenheim.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Blenheim for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget og Avis er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Blenheim. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Blenheim, New Zealand?

Rejsende, som lejer en bil i Blenheim, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Blenheim ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Blenheim?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Blenheim ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 130 kr./dag in Blenheim, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 392 kr./dag. En anden populær bil at leje in Blenheim er en Ford Focus, der i gennemsnit koster 416 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 193 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Kia Sportage in Blenheim?

Hertz udlejer en Kia Sportage in Blenheim for 468 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Kia Sportage in Blenheim kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvordan er vejret i Blenheim, New Zealand i september?

I september er der normalt 60 mm nedbør i Blenheim og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Blenheim, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Blenheim i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Blenheim. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Blenheim plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Focus og Class Compact SUV.


Leje af bil i andre byer i New Zealand

Se vores biludlejningstilbud i byer som Auckland, Christchurch og Wellington i New Zealand

Kom i gang med at planlægge din rejse til Blenheim