Udlejningsbiler fra RENTIS i Krakow

Find og sammenlign gode tilbud på RENTIS udlejningsbiler i Krakow

Krakow, Polen
5. dec. — 12. dec.
Krakow, Polen
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Krakow RENTIS lokationer

Herunder kan du finde information om alle RENTIS biludlejningssteder i Krakow, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

RENTIS

5 kontorer

Information om RENTIS udlejningsbiler i Krakow

Har RENTIS en lokation i Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn?

Der er 1 lokation i Kraków-Balice Johannes Paul II Lufthavn. De adresser for dette RENTIS biludlejningscenter er Krakow Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra RENTIS når man er i Krakow i december?

Standard udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra RENTIS i Krakow i december måned. I gennemsnit koster Standard udlejningsbiler fra RENTIS 195 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 195 kr. per dag i december.

Hvor mange RENTIS biludlejningslokationer er der i Krakow?

RENTIS har 5 biludlejningslokationer i Krakow. Deres Krakow Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 52% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra RENTIS i Krakow, valgt at leje deres bil fra RENTIS lokationen på Krakow Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Krakow?

Priser for biler i Krakow opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Krakow?

Antallet af udbydere for biler i Krakow er 125 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Krakow?

Blandt forskellige lande, herunder Krakow, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Krakow?

For at leje en bil i Krakow, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Krakow på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.