Udlejningsbiler fra RENTIS i Krakow

Find og sammenlign gode tilbud på RENTIS udlejningsbiler i Krakow

Krakow, Polen
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Krakow, Polen
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Krakow RENTIS lokationer

Herunder kan du finde information om alle RENTIS biludlejningssteder i Krakow, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

RENTIS

5 kontorer

Information om RENTIS udlejningsbiler i Krakow

RENTIS ønsker at deres kunder og personale i Krakow skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har RENTIS indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Krakow. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul II. De adresser for dette RENTIS biludlejningscenter er Krakow Airport.

Standard udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra RENTIS i Krakow i januar måned. I gennemsnit koster Standard udlejningsbiler fra RENTIS 202 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 202 kr. per dag i januar.

RENTIS har 5 biludlejningslokationer i Krakow. Deres Krakow Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 64% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra RENTIS i Krakow, valgt at leje deres bil fra RENTIS lokationen på Krakow Airport.


RENTIS biler i andre byer i Polen