Udlejningsbiler fra Panek i Krakow

Find og sammenlign gode tilbud på Panek udlejningsbiler i Krakow

Krakow, Polen
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Krakow, Polen
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Krakow Panek lokationer

Herunder kan du finde information om alle Panek biludlejningssteder i Krakow, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Panek udlejningsbiler i Krakow

 • Er det sikkert at leje en bil fra Panek i Krakow under COVID-19?

  Panek ønsker at deres kunder og personale i Krakow skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Panek indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Krakow. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Panek i Krakow koste i oktober?

  Billeje i Krakow fra Panek i oktober vil i gennemsnit koste 181 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 161 kr. per dag fra Panek, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Krakow i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.269 kr. for en udlejningsbil fra Panek.

 • Har Panek en lokation i Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul II?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul II. De adresser for dette Panek biludlejningscenter er Krakow Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Panek når man er i Krakow i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Panek i Krakow, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 161 kr./dag i gennemsnit og 161 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvor mange Panek biludlejningslokationer er der i Krakow?

  Krakow Airport er den mest populære Panek biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Krakow. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 85% af dem der valgte en udlejningsbil fra Panek valgt at leje fra Krakow Airport lokationen.


Panek biler i andre byer i Polen

Find Panek tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Polen, som Warszawa og Gdańsk

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Krakow

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Panek? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Krakow biludlejningsfirmaer