Udlejningsbiler fra Panek i Krakow

Find og sammenlign gode tilbud på Panek udlejningsbiler i Krakow

Krakow, Polen
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Krakow, Polen
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Panek biludlejningstilbud i Krakow, Województwo małopolskie

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

131 kr. - 704 kr.

Alle biltyper

131 kr. - 898 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Panek i Krakow, Województwo małopolskie er i januar når priserne er 131 kr. per dag i gennemsnit. 131 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 282 kr. for en Panek Lille udlejningsbil i Krakow. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Panek i Krakow, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Panek alt efter hvilken dag du booker.


Krakow Panek lokationer

Herunder kan du finde information om alle Panek biludlejningssteder i Krakow, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Panek

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Panek udlejningsbiler i Krakow

Panek ønsker at deres kunder og personale i Krakow skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Panek indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Krakow. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul II. De adresser for dette Panek biludlejningscenter er Krakow Airport.

I februar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Panek i Krakow, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 320 kr./dag i gennemsnit og 320 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Krakow Airport er den mest populære Panek biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Krakow. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 82% af dem der valgte en udlejningsbil fra Panek valgt at leje fra Krakow Airport lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Krakow

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Panek? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Krakow biludlejningsfirmaer