Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Krakow

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Krakow

Krakow, Polen
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Krakow, Polen
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Krakow, Województwo małopolskie

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

38 kr. - 126 kr.

Alle biltyper

59 kr. - 325 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Krakow, Województwo małopolskie er i november når priserne er 38 kr. per dag i gennemsnit. 38 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 86 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Krakow. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Krakow, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Krakow, Województwo małopolskie er i februar når priserne er 62 kr. per dag i gennemsnit. 62 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 189 kr. for en GREEN MOTION Mellemstor udlejningsbil i Krakow. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Krakow, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra GREEN MOTION i Krakow, Województwo małopolskie er i december når priserne er 62 kr. per dag i gennemsnit. 62 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 182 kr. for en GREEN MOTION SUV udlejningsbil i Krakow. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra GREEN MOTION i Krakow, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Krakow GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Krakow, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Krakow

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Krakow skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Krakow. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket GREEN MOTION har 1 lokation i Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul II:
Ul. Kpt. Medweckiego 1.

Den mest populære type af bil at leje fra GREEN MOTION i Krakow i februar er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 69 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i februar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 32 kr. per dag.

For 69 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra GREEN MOTION i Krakow (40% billigere end den dyreste udlejningsbil fra GREEN MOTION ). I det seneste år har 62% af momondo-brugere som vælger at leje fra GREEN MOTION mens de er i Krakow lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at GREEN MOTION også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.


GREEN MOTION biler i andre byer i Polen


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Krakow

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos GREEN MOTION ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Krakow biludlejningsfirmaer