Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Krakow

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Krakow

Krakow, Polen
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Krakow, Polen
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Krakow, Województwo małopolskie

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

35 kr. - 117 kr.

Alle biltyper

55 kr. - 303 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Krakow, Województwo małopolskie er i november når priserne er 35 kr. per dag i gennemsnit. 35 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 77 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Krakow. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Krakow, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Krakow, Województwo małopolskie er i februar når priserne er 57 kr. per dag i gennemsnit. 57 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 152 kr. for en GREEN MOTION Mellemstor udlejningsbil i Krakow. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra GREEN MOTION i Krakow, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra GREEN MOTION i Krakow, Województwo małopolskie er i december når priserne er 58 kr. per dag i gennemsnit. 58 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 146 kr. for en GREEN MOTION SUV udlejningsbil i Krakow. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra GREEN MOTION i Krakow, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Krakow GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Krakow, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Krakow

 • Er det sikkert at leje en bil fra GREEN MOTION i Krakow under COVID-19?

  GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Krakow skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Krakow. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra GREEN MOTION i Krakow koste i oktober?

  Billeje i Krakow fra GREEN MOTION i oktober vil i gennemsnit koste 89 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 37 kr. per dag fra GREEN MOTION , Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Krakow i en uge, er den gennemsnitlige pris 624 kr. for en udlejningsbil fra GREEN MOTION .

 • Har GREEN MOTION en lokation i Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul II?

  I øjeblikket GREEN MOTION har 1 lokation i Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul II:
  Ul. Kpt. Medweckiego 1.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Krakow i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra GREEN MOTION i Krakow i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 109 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 37 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra GREEN MOTION i Krakow?

  For 64 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra GREEN MOTION i Krakow (40% billigere end den dyreste udlejningsbil fra GREEN MOTION ). I det seneste år har 21% af momondo-brugere som vælger at leje fra GREEN MOTION mens de er i Krakow lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at GREEN MOTION også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange GREEN MOTION biludlejningslokationer er der i Krakow?

  Der er 4 GREEN MOTION biludlejningslokationer i Krakow. Ifølge vores brugere er den mest populære GREEN MOTION lokation i Krakow beliggende på Ul. Kpt. Medweckiego 1. 94% af vores brugere som har lejet bil fra GREEN MOTION i Krakow lejede fra denne lokation det seneste år.


GREEN MOTION biler i andre byer i Polen

Find GREEN MOTION tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Polen, som Warszawa og Gdańsk

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Krakow

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos GREEN MOTION ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Krakow biludlejningsfirmaer