Udlejningsbiler fra Budget i Madrid

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Madrid

Madrid, Spanien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Madrid, Spanien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Madrid, Madrid

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

106 kr. - 463 kr.

Alle biltyper

106 kr. - 633 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Madrid, Madrid er i september når priserne er 106 kr. per dag i gennemsnit. 106 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 264 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Madrid. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Madrid, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Budget

128 kr./dag

5 dec. – 12 dec.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

131 kr./dag

5 dec. – 12 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

145 kr./dag

5 dec. – 12 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Madrid Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Madrid, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,6

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

10,0

Value

9,6

Information om Budget udlejningsbiler i Madrid

Budget har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Madridfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Budget har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I december, kan du forvente at betale 179 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Madrid. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Madrid fra Budget var 176 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Madrid i gennemsnit 1.252 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Budget i Lufthavn: Madrid-Barajas (Madrid Apt T1 & T4 Service).

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Madrid. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Madrid her.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Madrid i december. Baseret på Budget biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 191 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 176 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 7 biludlejningslokationer i Madrid som Budget ejer. Deres Madrid Apt T1 & T4 Service, Madrid lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 70% af de brugere der lejede en bil fraBudget i Madrid valgt at hente den på Madrid Apt T1 & T4 Service.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Madrid

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Madrid biludlejningsfirmaer