Udlejningsbiler fra Thrifty i Madrid

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Madrid

Madrid, Spanien
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Madrid, Spanien
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Madrid Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Madrid, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,1

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

7,4

Information om Thrifty udlejningsbiler i Madrid

 • Er det sikkert at leje en bil fra Thrifty i Madrid under COVID-19?

  Thrifty har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Madridfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Thrifty har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Thrifty i Madrid koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 301 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Thrifty i Madrid. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Madrid fra Thrifty var 190 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Thrifty billeje i Madrid i gennemsnit 2.109 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Thrifty en lokation i Lufthavn: Madrid-Barajas?

  I øjeblikket Thrifty har 1 lokation i Lufthavn: Madrid-Barajas:
  Terminals 1 And 4.

 • Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Madrid?

  Ja, Thrifty i Madrid tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Thrifty, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Thrifty.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Madrid i oktober?

  Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Thrifty mens de besøgte Madrid i oktober. Baseret på Thrifty biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 345 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 190 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Madrid?

  Der er 7 Thrifty biludlejningslokationer i Madrid. Ifølge vores brugere er den mest populære Thrifty lokation i Madrid beliggende på Glorieta Emp Carlos V. 51% af vores brugere som har lejet bil fra Thrifty i Madrid lejede fra denne lokation det seneste år.


Thrifty biler i andre byer i Spanien

Find Thrifty tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Spanien, som Malaga og Barcelona