Udlejningsbiler fra Alamo i Madrid

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Madrid

Madrid, Spanien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Madrid, Spanien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Alamo biludlejningstilbud i Madrid, Madrid

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

188 kr. - 599 kr.

Alle biltyper

204 kr. - 977 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Alamo i Madrid, Madrid er i november når priserne er 188 kr. per dag i gennemsnit. 188 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 386 kr. for en Alamo Lille udlejningsbil i Madrid. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Alamo i Madrid, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Madrid, Madrid er i november når priserne er 230 kr. per dag i gennemsnit. 230 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 474 kr. for en Alamo Mellemstor udlejningsbil i Madrid. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Alamo i Madrid, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Alamo alt efter hvilken dag du booker.


Madrid Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Madrid, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,9

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,7

Information om Alamo udlejningsbiler i Madrid

Alamo udlejningslokationer i Madrid er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Alamo er engageret i at bremse smitten i Madrid:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Alamo har 1 lokation i Lufthavn: Madrid-Barajas som som er beliggende på Enterprise Rent A Car.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Alamo i Madrid. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Alamo.

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Alamo mens de besøgte Madrid i december. Baseret på Alamo biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 280 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 261 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Alamo opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Madrid. Den mest populære biludlejningslokation Alamo har i Madrid er placeret på Enterprise Rent A Car.I løbet af de sidste 12 måneder har 54% af vores brugere, der søgte efter Alamo udlejningsbiler i Madrid endt med at leje deres bil fra Enterprise Rent A Car lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Madrid

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Alamo? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Madrid biludlejningsfirmaer