Find billige fly til Lleida

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Lleida

Få indsigter om din flyrejse til Lleida, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Lleida?

Rejsetiden fra Danmark til Lleida varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Barcelona (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 50min.. En anden populær rute fra Danmark til Lleida er at flyve fra Billund til Barcelona, hvilket tager ca. 2t. 45min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lleida

Find de billigste fly til disse Lleida-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Barcelona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lleida

København (CPH) til Lufthavn: Barcelona (BCN)

Fly til Lleida ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Barcelona, hvor den gennemsnitlige pris er 1.519 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lleida

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Lleida, lå på 89 kr./pr. person fra Fez, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Lleida. Hvis du vil finde de billigste priser til Lleida fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Lleida, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Reus (69 km fra Lleida centrum), Lufthavn: La Seu d'Urgell Aeroport De La Seu (103 km fra Lleida centrum), Lufthavn: Barcelona (127 km fra Lleida centrum) eller Lufthavn: Zaragoza (138 km fra fra Lleida centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 830 kr. pr. person er Lufthavn: Lleida-Alguaire den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Lleida. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvilke flyselskaber flyver til Lleida?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lleida

Hvilke flyselskaber flyver til Lleida?

Vueling er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Lleida. Norwegian, Ryanair og Scandinavian Airlines er også populære valg på flyrejser til Lleida fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Lleida, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lleida


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Lleida på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Lleida, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Lleida på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Lleida vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Lleida er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.