Udlejningsbiler fra Budget i Managua

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Managua

Managua, Nicaragua
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Managua, Nicaragua
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Managua Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Managua, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,6

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,0

Information om Budget udlejningsbiler i Managua

Har Budget en lokation i Managua Augusto C Sandino Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Managua Augusto C Sandino Lufthavn som som er beliggende på Augusto C Sandino Intl Airport.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Managua?

Ja, Budget i Managua tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Managua i oktober?

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Managua i oktober. Baseret på Budget biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 372 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 372 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Managua?

I Managua har Budget 7 lokationer. Augusto C Sandino Intl Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 61% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Managua fra Budget, Augusto C Sandino Intl Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Managua?

Priser for biler i Managua opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Managua?

Fra september 2023 er der 50 udbydere at vælge mellem for biler i Managua.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Managua?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Managua. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Managua?

For at leje en bil i Managua, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Managua på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.