Udlejningsbiler fra Budget i Managua

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Managua

Managua, Nicaragua
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Managua, Nicaragua
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Managua Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Managua, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,2

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,4

Value

6,4

Information om Budget udlejningsbiler i Managua

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Managua kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Managua Augusto C Sandino som som er beliggende på Augusto C Sandino Intl Airport.

Ja, Budget i Managua tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Managua i december. Baseret på Budget biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 375 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 375 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

I Managua har Budget 7 lokationer. Km 12 Carretera A Masaya er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 38% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Managua fra Budget, Km 12 Carretera A Masaya lokationen.