Find billige flybilletter til Skopje

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Skopje.
Se nuværende rejserestriktioner for Nordmakedonien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Skopje

Find de billigste fly til disse Skopje-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Skopje

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Skopje

København (CPH) til Skopje (SKP)

Fly til Skopje ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Skopje, hvor den gennemsnitlige pris er 1.243 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SKOPJE FRA KØBENHAVNnovember33% billigereAt flyve fra København til Skopje ​​koster i gennemsnit blot 832 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SKOPJE FRA KØBENHAVNjuli44% dyrereDet koster cirka 1.785 kr. at flyve til Skopje ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SKOPJE FRA KØBENHAVNjuli676% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Skopje fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Skopje?

Det makedonske hovedstad Skopje er en fredelig by med en imødekommende befolkning, lækker gastronomi og en spændende historie. Skopjes højsæson spænder over de danske sommermåneder, og det er her hvor priserne på både hotel og fly er på deres højeste.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Skopje?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Skopje, lå på 218 kr./pr. person fra Budapest, hvilket er 79% billigere end gennemsnitsflyprisen til Skopje. Hvis du vil finde de billigste priser til Skopje fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Skopje?

  Den billigste måned at flyve til Skopje fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 832 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Skopje i november, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Skopje i september har en gennemsnitlig pris på omkring 864 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Skopje?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Skopje er 24 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.243 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Skopje på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 365 kr. de sidste 72 timer.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Skopje på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Skopje på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.499 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Skopje på en søndag på 1.981 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Skopje?

  Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Skopje på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Skopje om formiddagen helt ned til 1.197 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Skopje, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.832 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Skopje?

  Lufthavn: Ohrid kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Skopje.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Skopje på?

  Med en gennemsnitspris på 1.029 kr. pr. person er Lufthavn: Ohrid den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Skopje. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Skopje fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Skopje

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Skopje.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Skopje.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Skopje.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Skopje?

Hjemrejse til Danmark fra Skopje

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Skopje skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Skopje er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Skopje nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Skopje

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Skopje fundet af momondos brugere for nylig
Wizz Air
10. dec.
CPH04:35København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:20Skopje
13. dec.
SKP01:10Skopje
2t. 50min.
CPH04:00København Kastrup
Flere flyselskaber
10. dec.
CPH04:35København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:20Skopje
13. dec.
SKP01:20Skopje
8t. 30min.
1 stop
CPH09:50København Kastrup
Wizz Air
10. dec.
CPH04:35København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:20Skopje
13. dec.
SKP01:10Skopje
2t. 50min.
CPH04:00København Kastrup
Wizz Air
8. nov.
CPH04:35København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:20Skopje
15. nov.
SKP01:10Skopje
2t. 50min.
CPH04:00København Kastrup
Wizz Air
5. nov.
CPH05:35København Kastrup
2t. 45min.
SKP08:20Skopje
12. nov.
SKP01:10Skopje
2t. 50min.
CPH04:00København Kastrup
Flere flyselskaber
10. dec.
CPH04:35København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:20Skopje
13. dec.
SKP01:20Skopje
8t. 30min.
1 stop
CPH09:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Skopje

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Skopje, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air
Wizz Air
17. jan.
CPH04:35København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:20Skopje
Flere flyselskaber
17. jan.
CPH06:10København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
SKP12:45Skopje
Wizz Air
22. nov.
CPH04:35København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:20Skopje

Hvilke flyselskaber flyver til Skopje?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Skopje
 • Hvilke flyselskaber flyver til Skopje?

  På rejser til Skopje fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Austrian Airlines, Wizz Air, LOT eller Air Serbia. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Skopje

Neden for finder du alle lufthavne i Skopje samt deres afstand til centrum

Når du lander i Skopje er det i Skopje Lufthavn, som er den lufthavn der ligger tættest på byen – ca. 15 km sydøst for hovedstaden. Busselskabet Manora står for busserne mellem Skopje Lufthavn og centrum, og de går ti gange om dagen med en billetpris på ca. 22 kr.


Populære fly til Skopje

Find dine flybilletter til Skopje blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Skopje
Hurtigste flyvetid2t. 40min.
Laveste pris365 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Skopje

I Skopje by kan du gå mellem de fleste ting. Skopje Fort, Holocaust Museet, Makedonien Museet og Den Gamle Bazar ligger alt sammen inden for en kilometers afstand. Men der er naturligvis også offentlig transport i byen. De offentlige busser i Skopje er røde, og en busbillet koster ca. 5 kr., hvis du køber den i bussen, mens du kan spare 50 øre, hvis du køber busbilletterne i de lokale kiosker. Du kan selvfølgelig også benytte taxaer til at komme rundt i byen. Her er startgebyret omkring 5 kr., mens kilometerprisen er ca. 3 kr.


Visumkrav for Skopje

Du behøver ikke visum, hvis du opholder dig mindre end 90 dage i Makedonien. Du skal dog rejse med et pas, som er gyldigt i mindst tre måneder ud over dit opholds varighed. Du kan dog godt rejse med EU-nødpas, forlængede eller provisoriske pas. Du bør altid konsultere Udenrigsministeriets hjemmeside for information vedrørende pas og visum, før du rejser til Skopje, da reglerne kan ændre sig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Skopje


De bedste oplevelser og seværdigheder i Skopje

Hvordan får man den billigste flybillet til Skopje?

Årets billigste billetter fra København til Skopje finder du i november måned (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Skopje, marts 2018). Du finder typisk de bedste priser 60 dage før afrejse, så sats på at købe dine billetter omkring dette tidspunkt.

Hvad skal man se i Skopje?

En af de største seværdigheder i Skopje er det historiske fort, Skopje Fort Kale, som stammer tilbage fra det 6. århundrede og uden tvivl er et besøg værd. Du kan også overveje at tage på opdagelse på den smukke sø Matka, som ligger en halv time fra centrum, eller besøge det store arkæologiske museum samt det førnævnte holocaustmuseum.

Aktiviteter for børn

Når du har børnene med til Skopje kan du med fordel tage dem med en tur i den hyggelige Skopje Zoologiske Have, hvor 300 forskellige slags dyr bor. I kan også tage kabelbanen op til Tusindårskorset. Selve turen er sjov, og børnene kan lege på legepladsen, mens I nyder den flotte udsigt fra skråningen, der ligger 1.066 meter over havet.

Skal man købe rejseforsikring?

Det blå EU-sygesikringskort gælder ikke for rejser til Makedonien, og derfor anbefales det at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af akut sygdom, tilskadekomst eller hjemtransport til Danmark.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan drikke postevand i Skopje, men klor bliver føjet til vandet og derfor vælger mange at købe vand fra supermarkedet i stedet.

Giver man drikkepenge i Skopje?

Det er normalt at give drikkepenge i Makedonien. Du kan lægge 5% oveni små beløb og runde beløbet op ved de større beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Når der skal shoppes løs kan du lægge turen forbi Den Gamle Bazar ”Bit Pazar”, som er det største udendørsmarked i Skopje, der stammer helt tilbage til det 14. århundrede. Her kan du købe frugt, grøntsager, tøj, tilbehør og meget mere. Indkøbscenteret Gradski Trgovski Centar ligger ikke langt derfra, og her er der endnu flere butikker, som har åbent alle ugens dage.


Find billige flybilletter til andre byer i Nordmakedonien

Nordmakedonien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?