Find billige fly til Skopje

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Skopje

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Skopje

Bedste pris på enkeltbillet

480 kr.

Bedste pris på returbillet

830 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 45min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Skopje fra Danmark i de seneste 72 timer er 480 kr. (København Kastrup til Skopje).
Den bedste pris på en returbillet til Skopje fra Danmark i de seneste 72 timer er 830 kr. (København Kastrup til Skopje).
Det hurtigste fly til Skopje fra Danmark tager 2t. 45min. (København Kastrup til Skopje).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Skopje, herunder Lufthansa, LOT og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Skopje

Få indsigter om din flyrejse til Skopje, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Skopje?

Den billigste måned at flyve til Skopje fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 752 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Skopje i september, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Skopje i november har en gennemsnitlig pris på omkring 973 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Skopje?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Skopje, lå på 464 kr./pr. person fra Rom, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Skopje. Hvis du vil finde de billigste priser til Skopje fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Skopje på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Skopje på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.872 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Skopje på en lørdag på 2.385 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Skopje?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Skopje på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Skopje om morgenen helt ned til 1.987 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Skopje, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.250 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Skopje?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Skopje du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 2t. 45min. at flyve fra København Kastrup til Skopje. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Skopje. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Skopje?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Skopje er 14 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.477 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Skopje

Find de billigste fly til disse Skopje-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Skopje

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Skopje

København (CPH) til Skopje (SKP)

Fly til Skopje ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Skopje, hvor den gennemsnitlige pris er 1.477 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SKOPJE FRA KØBENHAVNseptember49% billigereAt flyve fra København til Skopje ​​koster i gennemsnit blot 752 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SKOPJE FRA KØBENHAVNjuli85% dyrereDet koster cirka 2.734 kr. at flyve til Skopje ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SKOPJE FRA KØBENHAVNjuli704% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Skopje fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Skopje

Det makedonske hovedstad Skopje er en fredelig by med en imødekommende befolkning, lækker gastronomi og en spændende historie. Skopjes højsæson spænder over de danske sommermåneder, og det er her hvor priserne på både hotel og fly er på deres højeste.

Lufthavn: Ohrid kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Skopje.

Med en gennemsnitspris på 2.476 kr. pr. person er Lufthavn: Ohrid den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Skopje. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Skopje

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Skopje fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
13. jan.
CPH04:40København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:25Skopje
9. feb.
SKP01:20Skopje
16t. 15min.
1 stop
CPH17:35København Kastrup
Flere flyselskaber
9. dec.
CPH04:40København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:25Skopje
16. dec.
SKP10:10Skopje
16t. 45min.
1 stop
CPH02:55København Kastrup
Flere flyselskaber
27. jan.
CPH04:40København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:25Skopje
29. jan.
SKP23:30Skopje
4t. 35min.
1 stop
CPH04:05København Kastrup
1.016 kr.
Find lignende
Wizz Air
9. dec.
CPH04:40København Kastrup
2t. 45min.
SKP07:25Skopje
13. dec.
SKP14:00Skopje
2t. 45min.
CPH16:45København Kastrup
1.059 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. dec.
CPH04:15København Kastrup
12t. 25min.
1 stop
SKP16:40Skopje
17. dec.
SKP14:05Skopje
14t. 05min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
1.109 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. jan.
CPH17:00København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
SKP07:00Skopje
31. jan.
SKP01:20Skopje
26t. 05min.
2 stop
CPH03:25København Kastrup
1.117 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Skopje

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Skopje, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air og easyJet
easyJet
12. mar.
CPH16:55København Kastrup
18t. 20min.
1 stop
SKP11:15Skopje
Flere flyselskaber
9. dec.
CPH16:30København Kastrup
24t. 10min.
1 stop
SKP16:40Skopje
Flere flyselskaber
12. mar.
CPH04:50København Kastrup
14t. 55min.
2 stop
SKP19:45Skopje

Andre kabineklasser på fly til Skopje

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Skopje

Hvilke flyselskaber flyver til Skopje?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Skopje

Hvilke flyselskaber flyver til Skopje?

På rejser til Skopje fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Wizz Air, Austrian Airlines, LOT eller Adria Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Turkish Airlines-fly til Skopje

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Skopje på momondo er Turkish Airlines, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på Turkish Airlines-fly til Skopje kostede 994 kr. (returrejse fra København Kastrup til Skopje fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 158 anmeldelser af Turkish Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,0.

LOT-fly til Skopje

LOT (7,2/10, 206 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Skopje med tilbud fra helt ned til 1.005 kr. retur fra Billund. Med 1 LOT-fly til Skopje om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Skopje

Neden for finder du alle lufthavne i Skopje samt deres afstand til centrum

Når du lander i Skopje er det i Skopje Lufthavn, som er den lufthavn der ligger tættest på byen – ca. 15 km sydøst for hovedstaden. Busselskabet Manora står for busserne mellem Skopje Lufthavn og centrum, og de går ti gange om dagen med en billetpris på ca. 22 kr.


Populære fly til Skopje

Find dine flybilletter til Skopje blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Skopje
Hurtigste flyvetid2t. 45min.
Laveste pris372 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Skopje

I Skopje by kan du gå mellem de fleste ting. Skopje Fort, Holocaust Museet, Makedonien Museet og Den Gamle Bazar ligger alt sammen inden for en kilometers afstand. Men der er naturligvis også offentlig transport i byen. De offentlige busser i Skopje er røde, og en busbillet koster ca. 5 kr., hvis du køber den i bussen, mens du kan spare 50 øre, hvis du køber busbilletterne i de lokale kiosker. Du kan selvfølgelig også benytte taxaer til at komme rundt i byen. Her er startgebyret omkring 5 kr., mens kilometerprisen er ca. 3 kr.


Visumkrav for Skopje

Du behøver ikke visum, hvis du opholder dig mindre end 90 dage i Makedonien. Du skal dog rejse med et pas, som er gyldigt i mindst tre måneder ud over dit opholds varighed. Du kan dog godt rejse med EU-nødpas, forlængede eller provisoriske pas. Du bør altid konsultere Udenrigsministeriets hjemmeside for information vedrørende pas og visum, før du rejser til Skopje, da reglerne kan ændre sig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Skopje


De bedste oplevelser og seværdigheder i Skopje

Årets billigste billetter fra København til Skopje finder du i november måned (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Skopje, marts 2018). Du finder typisk de bedste priser 60 dage før afrejse, så sats på at købe dine billetter omkring dette tidspunkt.

En af de største seværdigheder i Skopje er det historiske fort, Skopje Fort Kale, som stammer tilbage fra det 6. århundrede og uden tvivl er et besøg værd. Du kan også overveje at tage på opdagelse på den smukke sø Matka, som ligger en halv time fra centrum, eller besøge det store arkæologiske museum samt det førnævnte holocaustmuseum.

Det blå EU-sygesikringskort gælder ikke for rejser til Makedonien, og derfor anbefales det at købe en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af akut sygdom, tilskadekomst eller hjemtransport til Danmark.

Du kan drikke postevand i Skopje, men klor bliver føjet til vandet og derfor vælger mange at købe vand fra supermarkedet i stedet.

Det er normalt at give drikkepenge i Makedonien. Du kan lægge 5% oveni små beløb og runde beløbet op ved de større beløb.

Når der skal shoppes løs kan du lægge turen forbi Den Gamle Bazar ”Bit Pazar”, som er det største udendørsmarked i Skopje, der stammer helt tilbage til det 14. århundrede. Her kan du købe frugt, grøntsager, tøj, tilbehør og meget mere. Indkøbscenteret Gradski Trgovski Centar ligger ikke langt derfra, og her er der endnu flere butikker, som har åbent alle ugens dage.


Find billige flybilletter til andre byer i Nordmakedonien

Nordmakedonien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Skopje. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Skopje på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Skopje. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Skopje. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.