Billeje i Trieste

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trieste

Trieste, Italy
3. feb — 10. feb
Samme aflevering
Trieste, Italy
ons 3.2
Middag
ons 10.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Trieste

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trieste
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.4

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Trieste til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Trieste

I januar har vi foretaget 9 søgninger på biludlejning i Trieste for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Trieste for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Dollar, og Thrifty er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Trieste som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Trieste. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trieste har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Trieste er billigst gennem SICILY BY CAR på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 135 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 243 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Trieste biludlejning?

Udlejningsbiler i Trieste fra populære udlejningssteder så som Hertz, Dollar og Thrifty tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Trieste, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trieste har flest biludlejningssteder?

SICILY BY CAR er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Trieste. På dets 1 udlejningssted,kan du forvente at betale en daglig pris på 243 kr. i Trieste.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trieste?

Rejsende, som lejer en bil i Trieste, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Trieste ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Trieste, Italien i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Trieste i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 71 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Trieste i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Trieste. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Trieste plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Trieste om vejret i resten af Friuli-Venezia Giulia?

Dem, der gerne vil leje bil i Trieste til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Friuli-Venezia Giulia i januar måned normalt er ca. 4 °C med 65,5 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Trieste

  • Få den seneste informatiom om fly til Trieste

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Trieste
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Triestes mest populære områder

    Find hoteller in Trieste