Lej en bil i Trieste, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Trieste, Italien

Trieste, Trieste, Italien
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Trieste, Trieste, Italien
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Trieste

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Trieste, Italien
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Trieste, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Venedig Marco Polos biludlejningsdisk

Biludlejning i Trieste

I maj har vi foretaget 9 søgninger på biludlejning i Trieste for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Trieste for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Dollar, og Thrifty er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Trieste som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Trieste. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trieste har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Trieste er billigst gennem SICILY BY CAR på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 135 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 243 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Trieste, Italien biludlejning?

Udlejningsbiler i Trieste fra populære udlejningssteder så som Hertz, Dollar og Thrifty tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Trieste, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Trieste har flest biludlejningssteder?

SICILY BY CAR er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Trieste, Italien. På dets 1 udlejningssted,kan du forvente at betale en daglig pris på 243 kr. i Trieste, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Trieste, Italien?

Rejsende, som lejer en bil i Trieste, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Trieste ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Trieste, Italien i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Trieste i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 81 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Trieste er normalt høje i maj, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Trieste om vejret i resten af Friuli-Venezia Giulia?

Dem, der gerne vil leje bil i Trieste til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Friuli-Venezia Giulia i maj måned normalt er ca. 17 °C med 115,5 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Trieste

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Trieste

Kom i gang med at planlægge din rejse til Trieste