Hoteller på Bornholm

Find de bedste tilbud på 64 hoteller i Rønne, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

De bedste hoteller på Bornholm

Find det perfekte hotel på Bornholm uanset hvem du rejser med


Oplevelser i Rønne

Erichsens Gard
Defence Museum
Store Torv

Er der ledige hoteller i nærheden af Erichsens Gard?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Rønne tæt på Erichsens Gard, bør du forvente at skulle betale omkring 706 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 706 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Erichsens Gard. Hoteller i nærheden af Erichsens Gard er normalt 14% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rønne, som ligger på 605 kr..

Hoteller i nærheden af Erichsens Gard

Er der ledige hoteller i nærheden af Defence Museum?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Defence Museum ligger på 806 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Defence Museum er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Defence Museum er normalt 25% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rønne, som ligger på 605 kr..

Hoteller i nærheden af Defence Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Store Torv?

Hoteller i nærheden af Store Torv er normalt 11% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rønne, som ligger på 605 kr..

Hoteller i nærheden af Store Torv

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Rønne

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Rønne
Lavsæson
september
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

81%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

50%

forventet prisstigning

Pris
114 kr. - 1.138 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

505 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

524 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Rønne er:
1-2 stjerne
594 kr. - 745 kr.
3 stjerne
386 kr. - 790 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Rønne

Hvordan finder man et billigt hotel på Bornholm?

Bornholm er en udpræget ferieø og sommermånederne er tidspunktet hvor der er mest liv på øen, og derfor også hvor priserne er på deres højeste. Du kan overveje at rejse uden for højsæsonen for at spare penge, men med Bornholms mange forskellige typer af indkvartering er det også muligt at finde gode tilbud, hvis du er ude i god tid. En overnatning i juli måned koster fra ca. 400-1000 DKK, alt afhængigt af typen af indkvartering.

Kan man rejse til Bornholm på budget?

Det er især naturen, der trækker turister til Bornholm, og den er gratis at opleve, hvilket gør en rejse til denne østligste ø lidt mere budgetvenlig. Det er blot at snøre vandreskoene, pakke cyklen eller hive vandrestavene frem og så afsted i forskelligartet terræn, hvor du kan opleve stenbrud, granit og klipper. Du kan også nyde nogle af de mange badestrande, hvad enten det er den børnevenlige Balka eller klippekysterne ved Sandvig og Sandkås. Der er også masser af iskiosker samt borde og bænke, hvor man kan slå sig ned og nyde udsigten. Få flere tips til hvad du skal opleve på Bornholm.

Hvordan kommer man nemmest rundt på Bornholm?

Er du frisk på motion og masser af frisk luft, så er Bornholm den perfekte cykel-ø. Du kan enten medbringe din egen eller leje en cykel på øen. Du kan medbringe egen bil på færgen fra Køge eller Ystad, eller leje en bil når du befinder dig på Bornholm. Alternativt kører der busser over hele øen, så du uden besvær kan komme rundt.

Kan man booke hotel på Bornholm uden kreditkort?

De fleste hoteller på Bornholm tillader reservation med betaling ved ankomst, hvis man ikke ønsker at booke med kreditkort med det samme.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel på Bornholm?

Man skal være 18 år for at tjekke ind på et hotel på Bornholm.

Skal man lægge depositum på hoteller på Bornholm?

Et depositum er påkrævet, og du kan betale med enten kreditkort eller kontanter.

Parkering på Bornholm

Parkering er gratis langt de fleste steder på øen, hvor du dog skal huske at stille p-skiven, da du oftest kun kan parkere én eller to timer gratis.


Hvad koster et hotel i Rønne pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Rønne
3 stjerner
Sandkås Feriecenter
#1 Mest populær

Sandkås Feriecenter

5,1

404 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Siemsens Gaard
#2 Mest populær

Hotel Siemsens Gaard

7,4

814 kr.

Se hoteltilbud
Dueodde Badehotel
Mest for pengene

Dueodde Badehotel

7,9

313 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Rønne

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rønne har gode priser til det lille rejsebudget
Dueodde Badehotel

Dueodde Badehotel

7,9

314 kr.

Se hoteltilbud
Sandkås Feriecenter

Sandkås Feriecenter

5,1

405 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Siemsens Gaard

Hotel Siemsens Gaard

7,4

815 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Rønne

Hoteller med mest værdi for pengene i Rønne

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Dueodde Badehotel

Dueodde Badehotel

7,9

314 kr.

Se hoteltilbud
Sandkås Feriecenter

Sandkås Feriecenter

5,1

405 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Siemsens Gaard

Hotel Siemsens Gaard

7,4

815 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel på Bornholm

Bornholm, Bornholm, Bornholm – du min dejlige ferieø. Man kan høre Ib Mossin synge sangen blot ved at nævne navnet på denne perle i Østersøen. Selvom Bornholm som ø naturligvis er en enhed, så har hver lille by sine egne karakteristika. Alle de større byer ligger langs kysten, hvilket betyder gode muligheder for at bo på hotel på Bornholm med havudsigt. Især på nordsiden og toppen af øen ligger der mange hoteller omkring Allinge-Sandvig, men også hovedbyen Rønne med færgehavn og lufthavn er et oplagt valg. Man skal naturligvis heller ikke glemme alle de andre kystbyer som Hasle, Gudhjem, Svaneke og Nexø, hvor man også finder hyggelige badehoteller med masser af charme og autenticitet.

Bornholm er en rigtig familie-ø, men den er også velbesøgt af skoleklasser, pensionister, unge par, vandrefolk, backpackere m.fl.. Ønsker man at prøve noget andet end kystbyerne, så er det muligt at overnatte på hoteller midt i klipperne. Øen er også kendt for sine B&B samt ferielejligheder og camping, der er oplagte supplementer til de mange hoteller. Uanset hvor man vælger at bo på hotel på Bornholm, så er der aldrig langt til de nærmeste byer, for hele øen skal naturligvis opleves, når man endelig er der. Derfor vælger mange turister også at bo flere forskellige steder på øen for at opleve byernes individuelle charme.


Om Bornholm

Solskinsøen, klippeøen, øen med de runde kirker – Bornholm har mange kaldenavne, hvilket er et udtryk for de mange karakteristika, der kendetegner denne skønne ø i Østersøen. Naturen er varieret, og det samme er udvalget af hoteller, hvor der er overnatningsmuligheder for alle typer af rejsende. Det er lige fra luksushoteller med wellness-afdeling til simple standardværelser eller hyggelige pensioner og vandrehjem. Uanset hvor og hvordan du vælger at bo på hotel på Bornholm, så er du sikret ro, natur og vand omkring dig. Det er nemlig en naturoplevelse at komme til øen, hvor du for alvor kan komme ned i gear og opleve en rigtig ø-ferie.

Når du befinder dig på Bornholm er der et par ting du bør tage tid til at opleve. Middelalderborgen Hammershus er et af øens vartegn, og en oplagt seværdighed hvor du endda kan lade børnene rende frit rundt og få brændt noget krudt af. Når vejret er godt kommer man ikke udenom Dueodde, der byder på hvide sandstrande og klart badevand. Helligdomsklipperne, Ekkodalen og Brændegårdshaven er ligeledes glimrende steder at bruge et par timer. En tur rundt til de mange hvidkalkede og runde kirker er også et must, og det samme er et besøg på et af øens røgerier, hvor du kan nyde en omgang Sol over Gudhjem.


Rejseinformation: Rønne

Hvor længe bor vores brugere i Rønne?

Det gennemsnitlige ophold i Rønne varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Rønne?

Prisen for et hotel i Rønne afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 773 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Rønne?

Værelsespriser for hoteller i Rønne kan være helt op til 81% lavere i september, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Rønne?

Prisen på et hotelværelse i Rønne varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og fredag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Rønne?

Et hostel i Rønne koster i gennemsnit ca. 666 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 107 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Rønne pr. nat.