Ferieboliger i Rønne, Danmark

Find tilbud på 120 ferieboliger i Rønne, Danmark

Rønne, Danmark
27. nov. — 28. nov.2
tir. 28.11
lør. 2.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Rønne

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Rønne
Pris
kr.190
kr.1829
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Rønne?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Rønne
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
58%forventet prisfald
68%forventet prisstigning

Rejsepriser

434 kr. - 3.229 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
568 kr.
2.293 kr.

Hostels og billige hoteller i Rønne

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rønne har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Rønne

Disse ferieboliger i Rønne har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Rønne

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Rønne

Laveste ferieboligpris

320 kr.
Den billigste pris for et værelse i Rønne, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 320 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hasle Hytteby.

Information om overnatning i Rønne

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Rønne

Hvor er de bedste ferieboliger i Rønne til fester?

Hvis det er en festlig aften på Bornholm, som du leder efter, så har Rønne en hel del at byde på. Ganske vist er nattelivet i byen ikke det vildeste, men især i sommerhalvåret er der mange hyggelige steder, hvor du sagtens kan finde en livlig stemning. I byen er der alt lige fra gode lokale barer og spændende restauranter til nogle få diskoteker, hvor dansegulvet har åben til den lyse morgen. Om dagen kan du nyde den charmerende havneby og besøge museer, butikker eller slappe af med en gåtur i de gamle brostensbelagte gader. De fleste steder finder du i centrum af byen, herunder Musikhuzet, hvor man hele året kan nyde underholdende koncerter eller shows. I hjertet af byen ligger også det mindre Rønne Hotel. Her kan du blandt andet slappe af, imens du nyder udsigten over byen på hotellets egen tagterrasse, og når vejret tillader det også den gratis morgenmad, som er inkluderet i opholdet.

Hvor er de bedste ferieboliger i Rønne for familier?

I Rønne vil du altid kunne fornemme en skøn bornholmsk stemning, som kan nydes af hele familien. Byens størrelse betyder, at man sagtens kan gå på opdagelse dagen lang i de mange hyggelige gader, og hvis vejret skulle være lidt gråt kan hele familien besøge Bornholms Museum eller Rønne Bio, hvor der er til mange timers underholdning for både store og små. Da Rønnes natteliv ikke er blandt de mest støjende, kan I sagtens vælge at bo i den gamle bydel, som ligger i centrum af byen. På den lille gade, som meget passende hedder Rolighedsgade, ligger det lille charmerende feriehus Østersøens Perle. I denne private feriebolig i Rønne er der både masser af plads og adgang til en af de gårdhaver, som er typiske for byen. Her kan du nyde mange afslappende aftener på solskinsøen. Feriehuset ligger blot et stenkast fra det centrale store torv, og i denne bydel er I altid i nærheden af det bedste, som Rønne har at byde på.

Hvad er fordelene ved ferieboliger i Rønne sammenlignet med hoteller?

Der er et hav af skønne ferieboliger i Rønne, hvor du og dine venner eller familie kan tilbringe mange fantastiske dage. Du kan vælge mellem forskellige hyggelige hoteller eller bed & breakfasts, hvor du som regel kan forvente, at gratis morgenmad er en del af opholdet. Du kan også vælge et af de skønne feriehuse eller ferielejligheder, som gemmer sig rundt omkring i den gamle havneby. I disse ferieboliger skal du selv sørge for forplejningen, men især i centrum af byen finder du mange lokale caféer og restauranter, som serverer god mad og sandsynligvis også en røget sild eller to. I byen finder du også både gode butikker og Torvehal Bornholm, hvor der sælges et hav af lokale føde- og drikkevarer. Madhallen ligger i øvrigt næsten side om side med både et supermarked og et lokalt destilleri. Med andre ord: I Rønne skal du aldrig lede længe efter noget godt at spise eller drikke. Du kan nemt nyde det i en gårdhave eller terrasse, som der typisk vil være adgang til, hvad enten du vælger et hotel eller en privat lejlighed. Det eneste, der bliver svært at finde, er en pool, men som en ø, som Bornholm nu engang er, så er der ikke langt til de skønne sandstrande rundt om byen.

Hvad koster en ferielejlighed i Rønne?

Prisen på en ferielejlighed i Rønne afhænger af antallet af gæster, beliggenhed og faciliteter. Du kan forvente at betale omkring 444 kr. pr. nat for en standardlejlighed i Rønne.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Rønne?

Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du udnytte, at ferielejligheder og -boliger i Rønne kan være helt op til 59% billigere i august.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Rønne?

Antallet af udbydere for hoteller i Rønne er 140 fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Rønne?

Priser for hoteller i Rønne opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rønne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.