Hoteller i Faaborg

Find de bedste tilbud på 164 hoteller i Faaborg, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Faaborg

Der er mange skønne hoteller i Faaborg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Faaborg

Faaborg Museum
Horne Church
Holstenshuus Castle Park

Er der ledige hoteller i nærheden af Faaborg Museum?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Faaborg Museum ligger på 675 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Faaborg Museum er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Faaborg Museum minder meget om gennemsnitsprisen for hoteller i Faaborg, som ligger på 679 kr..

Hoteller i nærheden af Faaborg Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Horne Church?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Horne Church. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 519 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Horne Church er normalt 23% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Faaborg, som ligger på 679 kr..

Hoteller i nærheden af Horne Church

Er der ledige hoteller i nærheden af Holstenshuus Castle Park?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Faaborg i nærheden af Holstenshuus Castle Park, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 1 hotel i nærheden af Holstenshuus Castle Park og i gennemsnit koster hoteller i området 699 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Holstenshuus Castle Park er normalt 2% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Faaborg, som ligger på 679 kr..

Hoteller i nærheden af Holstenshuus Castle Park

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Faaborg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Faaborg
Lavsæson
august
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

33%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

18%

forventet prisstigning

Pris
475 kr. - 846 kr.

Rejsetips til Faaborg

Vores bedste tips til Faaborg

Hvordan finder man et billigt hotel i Faaborg?

Faaborg rummer noget for enhver smag og budget når det kommer til overnatning. Som alle andre steder skal du naturligvis give lidt ekstra for at få et værelse med udsigt, men ser man bort fra det, så er det muligt at bo billigt, hvis du vender blikket mod byens vandrehjem samt Bed & Breakfast. I højsæsonen er priserne dog skruet noget op over hele linjen, så der er penge at spare ved at rejse uden for sommermånederne. En overnatning i august koster eksempelvis fra omkring 400 DKK.

Kan man rejse til Faaborg på budget?

Hvis du er til ferie på budget, så kan den sagtens foregå i Faaborg. Med transport og overnatning som en fast udgiftspost kan du spare penge på de aktiviteter du fylder ferien med. Her er det oplagt at lægge ud med en byvandring på egen hånd, hvor det er lettest at købe et kort med guide på turistkontoret. I sommermånederne kan du også gå ture med byens vægtere, der fortæller historier om gamle dage, og turen er gratis med start fra byens klokketårn. Nu hvor omgivelserne er en af byens mange pluspoint, så er det også en god idé at leje en cykel og tage en af de mange særligt anlagte ruter i det fri.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Faaborg?

Da Faaborg er en lille købstad er det nemt at begive sig rundt til fods i de smalle gader og stræder. En anden oplagt transportform er netop cyklen, og ellers kører der også bybusser, som tager besøgende med ud i nogle af yderområderne.

Kan man booke hotel i Faaborg uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Faaborg uden kreditkort, men nogle hoteller skal stadig bruge kortoplysningerne som en form for garanti.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Faaborg?

Minimumsalderen er 18 år, når du ønsker at tjekke ind på et hotel i Faaborg.

Skal man lægge depositum på hoteller i Faaborg?

Der opkræves et depositum ved ankomst, som kan betales med kontanter eller kreditkort.

Parkering i Faaborg

Du skal ikke tøve med at tage bilen ind til Faaborg, for byens kommunale p-pladser er gratis. Du skal dog være opmærksom på, at nogle af pladserne er med fri parkering, mens der er begrænsning på andre, og derfor skal du huske at læse skiltene samt stille p-skiven. De private p-pladser er kendetegnet med røde striber, og på nogle skal der betales afgift, mens andre er forbeholdt de respektive ejere.


Hvad koster et hotel i Faaborg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Faaborg
2 eller færre stjerner
Faaborg Byferie
Mest for pengene

Faaborg Byferie

8,5

513 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Hotel Faaborg Fjord
#1 Mest populær

Hotel Faaborg Fjord

7,6

891 kr.

Se hoteltilbud
Hvedholm Slotshotel
Mest for pengene

Hvedholm Slotshotel

6,7

699 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Faaborg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Faaborg har gode priser til det lille rejsebudget
Faaborg Byferie

Faaborg Byferie

8,5

513 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord

7,6

892 kr.

Se hoteltilbud
Hvedholm Slotshotel

Hvedholm Slotshotel

6,7

699 kr.

Se hoteltilbud
Lundsgaard Apartments

Lundsgaard Apartments

8,4

892 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Faaborg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Faaborg Byferie

Faaborg Byferie

8,5

513 kr.

Se hoteltilbud
Hvedholm Slotshotel

Hvedholm Slotshotel

6,7

699 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord

7,6

892 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Faaborg?

Fyn har, som Danmarks tredjestørste ø, masser af oplevelser at byde på når der skal holdes ferie inden for Danmarks egne grænser. Faaborg er en af de skønne byer der er et besøg værd, og her har du ligeledes mulighed for at indlogere dig med den fineste udsigt til havet.

Byen er en klassisk købstad med havn og fjord, som det er muligt at bo tæt på og vågne op til en overdådig udsigt over Det Sydfynske Øhav. Det er også muligt at booke et hotel i centrum af byen, hvor du er omgivet af ren idyl med brostensbelagte gader, stokroser og mange handelsmuligheder, hvad enten det er omkring torvet eller banegården.

Faaborg er blandt andet kendt for sine smukke landskaber med en del herregårde i området. Ønsker du at opleve de grønne og rolige omgivelser, så ligger Svanninge Bakker nærmest i byens baghave, og der er dermed heller ikke langt ind til centrum. Vælger du at bo sydøst for byen, så får du en endnu bedre udsigt til de smukke øer Bjørnø og Avernakø, og med en placering vestpå er du tæt på øerne Als og Lyø.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Faaborg

Man forstår godt, hvorfor mange malere har brugt og stadig bruger Faaborg samt hele naturen omkring som kulisse, når der skal skabes naturalistiske malerier. Byen er – i kraft af sin status som købstad – ren idyl, som komplimenteres af bakker og herregårde samt en udsigt over øhavet. Dermed er der mulighed for en aktiv ferie i byen, hvor vandet indbyder til alt fra badeture til fiskeri, kajaksejlads og andre vandsport-aktiviteter. Naturen i byens baghave indbyder ligeledes til sport, hvad enten det er på en af de udfordrende MTB-ruter, vandreture eller på hesteryg. Når du har fået masser af frisk luft, er det optimalt at nyde byens centrum til afslapning i de hyggelige gader og romantiske omgivelser.

Det er oplagt at tage på ture ud i områderne omkring Faaborg, hvad enten det er for at se nogle af omegnens slotte eller på en øhop-tur i Det Sydfynske Øhav. I selve Faaborg by finder du naturligvis også en række attraktioner, som bare må opleves. Byens klokketårn fra 1250 er oplagt at besøge, og det er muligt at gå de 108 trin op til toppen, hvorfra du har en fin udsigt. I Danmark er der kun to byporte fra Middelalderen tilbage, og den ene ligger i Faaborg – bedre kendt som Vesterport. Her kan du levende forestille dig, hvordan datidens sælgere betalte told, inden de drog videre op på torvet for at sælge varer. Af andre oplevelser bør du overveje Faaborg Miniby, der netop er en miniatureudgave af byen i originale bygningsmaterialer. De Japanske Haver er også oplagt at besøge, hvor du kan nyde seks forskellige stilarter inden for japansk havearkitektur samt hygge sig i omgivelserne.


Rejseinformation: Faaborg

Hvor længe bor vores brugere i Faaborg?

Det gennemsnitlige ophold i Faaborg varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Faaborg?

Prisen for et hotelværelse i Faaborg vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 725 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Faaborg?

Hoteller i Faaborg er typisk billigst i august. Du kan forvente et prisfald på ca. 212 kr.% i denne periode.

Hvad koster et hotel i Faaborg?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Faaborg er 532 kr. pr. nat. Du kan spare 192 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Faaborg.