Fly Europa Frankrig Île-de-France Paris Aalborg til Paris

Fly Aalborg-Paris

Afrejse
Hjemrejse
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Find de bedste priser på Aalborg-Paris fly

Bliv klogere på, hvordan du får de bedste flypriser
DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE
november
Den billigste tid på året at flyve fra Aalborg til Paris er november. Den dyreste tid er juli
DEN BILLIGSTE DAG AT FLYVE
torsdag
Den billigste dag er typisk torsdag. Den dyreste dag er typisk søndag
BILLIGSTE TIDSPUNKT AT FLYVE
om morgenen
Fly fra Aalborg til Paris er ca. 161% dyrere om aftenen end om morgenen
BILLIGSTE FLYSELSKAB
Ryanair
Ryanair, Norwegian, og KLM er de mest populære selskaber, der flyver fra Aalborg til Paris
BILLIGSTE RUTE
Aalborg - Paris-Orly
Flyv fra Aalborg til Paris-Orly for de bedste flypriser mellem Aalborg og Paris
BILLIGSTE TIDSPUNKT AT BOOKE
60 dage før
Det billigste tidspunkt at booke et fly fra Aalborg til Paris er ca. 60 dage før afgang
60
Dage før afgang
0

Flyinformation for Aalborg til Paris

Hvor lang tid tager det at flyve fra Aalborg til Paris, og kan man flyve direkte?
Hurtigste flyvetid
15t. 35min.
Det hurtigste fly fra Aalborg til Paris tager 15t. 35min..
Direkte fly
Ingen
Der er er ingen direkte fly fra Aalborg til Paris. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Aalborg - Paris-Orly og Aalborg - Paris Charles De Gaulle.
Lufthavne i Paris
4 lufthavne
Der er 4 lufthavne i nærheden af Paris: Paris Chalons-Vatry (XCR), Paris Charles De Gaulle (CDG), Paris-Orly (ORY), Paris Beauvais Tille (BVA)

Lufthavne og transport

Hvilke flyselskaber flyver ruten Aalborg – Paris?

Lysets by eller byernes by. Paris har mange kaldenavne, og du kan dykke ned i byens mange skatte af kultur, gastronomi og historie ved at gå ombord på et fly fra Aalborg til Paris. Den nordjyske storby er nemlig godt forbundet med den franske hovedstad. Du kan eksempelvis vælge selskaber som KLM eller Air France, men også med lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian eller Vueling, så du kan få fingrene i billige flybilletter.

Afgang: Hvordan kommer man til lufthavnen i Aalborg?

Når du skal fra Aalborg centrum til Aalborg Lufthavn, kan du med fordel benytte byens mange busser, som lægger vejen forbi lufthavnen. Du skal blot over på den anden side af Limfjorden i Nørresundby for at komme med fly fra Aalborg til Paris. Busserne nummer 12, 71 og 200 er nogle af dem, som hyppigt kører ruten mellem centrum og lufthavnen, til en billetpris på ca. 26 DKK for voksne og halv pris for børn. Har du eksempelvis behov for at medbringe en del bagage, så er det optimalt at hyre en taxa, der tager ca. 125 DKK for en tur.

Ankomst: Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum i Paris?

Du kan komme til Paris via flere forskellige ankomstlufthavne. Orly Lufthavn ligger tættest på centrum, og bruges blandt andet af en del lavprisselskaber. Derfra kan du stige på en OrlyBus, der koster ca. 9 EUR (ca. 67 DKK) for en enkeltbillet. Når du ankommer med fly fra Aalborg til Paris, kan du også vælge at lande i Charles de Gaulle Lufthavn, hvorfra du kan rejse med Roissybus til en enkelbilletpris på ca. 13 EUR (ca. 97 DKK). Det er også muligt at køre med et RER-tog, hvor du skal med linje B til en pris på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Beauvais–Tillé Lufthavn er en tredje mulighed, og den anvendes især af Ryanair. Derfra kan du tage med Beauvais shuttle-bus til en pris på ca. 17 EUR (ca. 127 DKK).

Hvor lang tid tager det at flyve fra Aalborg – Paris?

Du skal regne med en flyvetid på ca. tre timer og 30 minutter, når du gør brug af dine flybilletter fra Aalborg til Paris, da der kommer en mellemlanding på undervejs.


Praktisk information om din rejse til Paris

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Paris?

Sommersæsonen fra juni til august er højsæson i Paris, hvor langt de fleste aktiviteter foregår udendørs. Selvom der findes søer og friluftsbade i byen, så kan sommeren være meget varm. Hvis du foretrækker lidt mildere temperaturer på en storbyferie, så er Paris også smuk og livlig om foråret og efteråret.

Skal man bruge pas og/eller visa når man rejser til Paris?

Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at søge om visa for at rejse til Frankrig. Husk derimod at tage dit pas med, da det fungerer som et internationalt ID.

Tips til Paris

  • Når du har været oppe i Eiffeltårnet, så nyd udsigten af tårnet på afstand, fra steder som Tour Montparnasse eller Notre Dame-tårnene. Der er også en flot udsigt væk fra de mere turistede områder, hvis du går op ad alle trapperne bag den kroatiske ambassade i byen.
  • Pariserne spiser ikke aftensmad før omkring kl. 20-21, så stræk sulten og vent på, at de gode, lokale restauranter åbner.
  • Hvis du er færdig med at beundre Louvre, så besøg nogle af byens andre spændende museer, som eksempelvis Centre Pompidou, Musee Rodin eller Chateau d’Auvers-sur-Oise.

(Priser tjekket 14/11/2018).


Alternative ruter fra Aalborg til Paris

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer, for at finde de bedste priser og rejsetidspunkter.

Fly København til Paris
Korteste rejsetid
2t. 00min.
Laveste pris
459 DKK

Fly fra Aalborg til:

Fly til Paris fra:

*Flypriser til Paris er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.
Fly Europa Frankrig Île-de-France Paris Aalborg til Paris