Find billige flybilletter til Guantanamo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Guantanamo?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Guantanamo, lå på 6.614 kr./pr. person fra Aalborg, hvilket er 29% billigere end gennemsnitsflyprisen til Guantanamo. Hvis du vil finde de billigste priser til Guantanamo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Moa Orestes Acosta, Lufthavn: Santiago de Cuba Antonio Maceo, Lufthavn: Baracoa, Lufthavn: Holguín Frank Pais eller Lufthavn: Bayamo C.M. de Cespedes kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Guantanamo.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Holguín Frank Pais for 7.279 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Kom i gang med at planlægge din rejse til Guantanamo


Find billige flybilletter til andre byer i Cuba

Cuba er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Guantanamo, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Guantanamo vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Guantanamo og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.