Udlejningsbiler fra SR RENT A CAR i Colombo

Find og sammenlign gode tilbud på SR RENT A CAR udlejningsbiler i Colombo

Colombo, Sri Lanka
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Colombo, Sri Lanka
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

SR RENT A CAR biludlejningstilbud i Colombo, Western

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

172 kr. - 623 kr.

Alle biltyper

177 kr. - 623 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra SR RENT A CAR i Colombo, Western er i november når priserne er 172 kr. per dag i gennemsnit. 172 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 298 kr. for en SR RENT A CAR Lille udlejningsbil i Colombo. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra SR RENT A CAR i Colombo, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra SR RENT A CAR alt efter hvilken dag du booker.


Colombo SR RENT A CAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle SR RENT A CAR biludlejningssteder i Colombo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

SR RENT A CAR

22 kontorer

Information om SR RENT A CAR udlejningsbiler i Colombo

SR RENT A CAR ønsker at deres kunder og personale i Colombo skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har SR RENT A CAR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Colombo. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente SR RENT A CAR biludlejningspriser i Colombo at være 198 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 172 kr. per dag fra SR RENT A CAR på denne tid af året i Colombo. Gennemsnitsprisen er typisk 1.384 kr. for en uges billeje fra SR RENT A CAR i december når man er i Colombo.

Nej, SR RENT A CAR har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Den mest populære type af bil at leje fra SR RENT A CAR i Colombo i december er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 274 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 249 kr. per dag.

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra SR RENT A CAR i Colombo. AT leje en Economy fra SR RENT A CAR koster 177 kr./dag i gennemsnit (3% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 25% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Colombo.

SR RENT A CAR har 22 biludlejningslokationer i Colombo. Deres Colombo Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 76% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra SR RENT A CAR i Colombo, valgt at leje deres bil fra SR RENT A CAR lokationen på Colombo Airport.