Udlejningsbiler fra SR RENT A CAR i Colombo

Find og sammenlign gode tilbud på SR RENT A CAR udlejningsbiler i Colombo

Colombo, Sri Lanka
6. dec. — 13. dec.
Colombo, Sri Lanka
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

SR RENT A CAR biludlejningstilbud i Colombo, Western

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

183 kr. - 425 kr.

Alle biltyper

189 kr. - 2.130 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra SR RENT A CAR i Colombo, Western er i oktober når priserne er 183 kr. per dag i gennemsnit. 183 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 250 kr. for en SR RENT A CAR Lille udlejningsbil i Colombo. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra SR RENT A CAR i Colombo, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra SR RENT A CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra SR RENT A CAR i Colombo, Western er i december når priserne er 202 kr. per dag i gennemsnit. 202 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 364 kr. for en SR RENT A CAR Mellemstor udlejningsbil i Colombo. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra SR RENT A CAR i Colombo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra SR RENT A CAR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra SR RENT A CAR i Colombo, Western er i marts når priserne er 729 kr. per dag i gennemsnit. 729 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.137 kr. for en SR RENT A CAR Stor udlejningsbil i Colombo. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra SR RENT A CAR i Colombo, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra SR RENT A CAR alt efter hvilken dag du booker.


Colombo SR RENT A CAR lokationer

Herunder kan du finde information om alle SR RENT A CAR biludlejningssteder i Colombo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

SR RENT A CAR

22 kontorer

Information om SR RENT A CAR udlejningsbiler i Colombo

Hvor meget vil en udlejningsbil fra SR RENT A CAR i Colombo koste i december?

Ifølge sidste års data kan du forvente SR RENT A CAR biludlejningspriser i Colombo at være 253 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 215 kr. per dag fra SR RENT A CAR på denne tid af året i Colombo. Gennemsnitsprisen er typisk 1.772 kr. for en uges billeje fra SR RENT A CAR i december når man er i Colombo.

Har SR RENT A CAR en lokation i Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base Lufthavn?

Nej, SR RENT A CAR har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Colombo Diyawanna Oya Seaplane Base Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Hvad er den mest populære bil at leje fra SR RENT A CAR når man er i Colombo i december?

Den mest populære type af bil at leje fra SR RENT A CAR i Colombo i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 239 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 215 kr. per dag.

Hvor mange SR RENT A CAR biludlejningslokationer er der i Colombo?

SR RENT A CAR har 22 biludlejningslokationer i Colombo. Deres Colombo Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 90% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra SR RENT A CAR i Colombo, valgt at leje deres bil fra SR RENT A CAR lokationen på Colombo Airport.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Colombo?

Priser for biler i Colombo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Colombo?

Der er 42 udbydere for biler i Colombo fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Colombo?

Blandt forskellige lande, herunder Colombo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Colombo?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Colombo. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Colombo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.