Hoteller i Ella

Find de bedste tilbud på 742 hoteller i Ella, Sri Lanka

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Ella

Der er mange skønne hoteller i Ella. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Ella

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Ella
Lavsæson
januar
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

39%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

37%

forventet prisstigning

Pris
204 kr. - 526 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

283 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

363 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Ella er:
3 stjerne
253 kr. - 357 kr.

Rejsetips til Ella

Vores bedste tips til Ella

Hvad koster et hotel i Ella?

Sri Lanka er på flere måder et kontrastfuldt land, hvilket priserne på hoteller i Ella også bekræfter. Prisniveauet for en overnatning spænder lige fra ca. 100 DKK til ca. 1200 DKK. Det er fra små simple værelser med en seng og et badeværelse til suites med alle tænkelige faciliteter.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Ella?

Sri Lanka er rejsevenlig hele året rundt, men perioden fra december til marts er optimal – især når det gælder den sydlige del. Det er månederne, hvor der falder mindst regn. Det er også oplagt at bo på hotel i Ella i oktober og november, selvom temperaturen kan blive lidt køligere.

Kan man rejse til Ella på budget?

Du kan uden problemer rejse på budget i Sri Lanka. Det er nemt at finde et billigt hotel i Ella, og priserne for mad og drikke er ikke høje – dog stadig højere end i andre provinser, da byen primært er udviklet til turister. Det er stadig billigt efter danske forhold, da du kan spise og drikke for ca. 400 LKR (ca. 15 DKK). Formålet med en rejse til byen er afslapning og naturoplevelser, som naturligvis ikke koster noget.

De bedste transportmidler i Ella

Når du først er ankommet på hotel i Ella, får du primært brug for dine gåben. De bjergrige landskaber forceres bedst til fods. Har du mod på det, så er det også muligt at leje en tuk-tuk eller en scooter hos mange af hotellerne, men vær opmærksom på de til tider mudrede veje.

Skal man medbringe adapter til Ella?

Det er nødvendigt at medbringe en adapter til Ella, da stikkene er anderledes end de danske.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Ella?

I Ella er det kutyme at give minimum 10 % i drikkepenge.

Er det sikkert at rejse til Ella?

Det er generelt sikkert at rejse rundt i Ella, da de lokale er meget gæstfri. Du skal dog være opmærksom på terrænet, da byen ligger højt. Det betyder skråninger og alt fra tørre til våde overflader på vejene.


Hvor skal man bo i Ella?

Sri Lanka er et sted, der i den grad er eksotisk – sammenlignet med det danske klima og landskab. Du har måske ikke hørt om Ella før, men byen er et yndet rejsemål for mange rygsækrejsende. Det er en lille by, som du bør besøge, hvis du alligevel er på rundrejse i Sri Lanka og planlægger at besøge den sydlige del af østaten. Selvom byen er lille, findes der masser af overnatningsmuligheder. Der er ikke mange butikker i byen, men du kan bo på hotel i Ella tæt på de få butikker, der findes, samt byens posthus og hæveautomat. De fleste af disse ting er centreret omkring den nordlige del af byen ved hovedvejen Wellawaya-Ella-Kumbalwela. Byen er lig med helt fantastiske udsigter, hvilket er en af grundene til at nyde en overnatning i Ella. Der er mulighed for at bo med udsigt stort set over hele byen.


Om Ella

Byen Ella er perfekt til dig, der planlægger en rygsækrejse i Sri Lanka. Der er mange spændende steder at opleve, og du kan nå det meste med to eller tre overnatninger på hotel i Ella. Byen ligger i syd i et bjergrigt område, hvor hovedattraktionen ses fra oven – nemlig udsigten over te-plantager og bjerge. Det er byen, hvor du kan stresse af og nyde solopgange og solnedgange med andre rygsækrejsende eller sammen med din partner på en romantisk ferie. Det er optimalt at kombinere afslappende dage med nogle aktive dage. En tur til hovedattraktion Ella Rock er formålet for de fleste, da du fra toppen har den smukkeste udsigt. En anden attraktion er Rawana Falls, byens flotte vandfald, hvor du også kan tage en dukkert. Derudover er det blot at nyde stilheden samt en gang massage eller andre former for selvforkælelse. (Priser tjekket: 15/03/2019).


Rejseinformation: Ella

Hvor længe bor vores brugere i Ella?

Det gennemsnitlige ophold i Ella varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Ella?

Prisen for et hotelværelse i Ella vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 271 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Ella?

Den billigste måned at booke et hotel i Ella er januar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 39% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Ella?

Hotelværelser i Ella er generelt billigst torsdag og dyrest lørdag.

Hvad koster et hotel i Ella?

Hostels i Ella koster typisk omkring 232 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 39 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Ella.