Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Kalamata

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Kalamata

Kalamata, PP, Grækenland
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Kalamata, PP, Grækenland
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Kalamata, Peloponnese

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

96 kr. - 476 kr.

Alle biltyper

96 kr. - 476 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Kalamata, Peloponnese er i oktober når priserne er 96 kr. per dag i gennemsnit. 96 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 243 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Kalamata. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Kalamata, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Kalamata GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Kalamata, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

4 kontorer

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Kalamata

GREEN MOTION ønsker at deres kunder og personale i Kalamata skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GREEN MOTION indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Kalamata. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

GREEN MOTION har 1 lokation i Lufthavn: Kalamata. Du vil finde GREEN MOTION beliggende på Kalamata Airport.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra GREEN MOTION i Kalamata i december måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra GREEN MOTION 163 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 163 kr. per dag i december.

Kalamata Airport er den mest populære GREEN MOTION biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Kalamata. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 92% af dem der valgte en udlejningsbil fra GREEN MOTION valgt at leje fra Kalamata Airport lokationen.