Udlejningsbiler fra GREEN MOTION i Kalamata

Find og sammenlign gode tilbud på GREEN MOTION udlejningsbiler i Kalamata

Kalamata, PP, Grækenland
2. Dec — 9. Dec
Kalamata, PP, Grækenland
Sat 2.12
Middag
Sat 9.12
Middag
Chaufførens alder:

GREEN MOTION biludlejningstilbud i Kalamata, Peloponnese

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

68 kr. - 419 kr.

Alle biltyper

68 kr. - 419 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Kalamata, Peloponnese er i oktober når priserne er 68 kr. per dag i gennemsnit. 68 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 221 kr. for en GREEN MOTION Lille udlejningsbil i Kalamata. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra GREEN MOTION i Kalamata, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra GREEN MOTION alt efter hvilken dag du booker.


Kalamata GREEN MOTION lokationer

Herunder kan du finde information om alle GREEN MOTION biludlejningssteder i Kalamata, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GREEN MOTION

4 kontorer

Information om GREEN MOTION udlejningsbiler i Kalamata

Har GREEN MOTION en lokation i Kalamata Lufthavn?

GREEN MOTION har 1 lokation i Kalamata Lufthavn. Du vil finde GREEN MOTION beliggende på Kalamata Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra GREEN MOTION når man er i Kalamata i december?

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra GREEN MOTION i Kalamata i december måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra GREEN MOTION 365 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 365 kr. per dag i december.

Hvor mange GREEN MOTION biludlejningslokationer er der i Kalamata?

Kalamata Airport er den mest populære GREEN MOTION biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Kalamata. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 85% af dem der valgte en udlejningsbil fra GREEN MOTION valgt at leje fra Kalamata Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kalamata?

Priser for biler i Kalamata opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kalamata?

Fra november 2023 er der 87 udbydere at vælge mellem for biler i Kalamata.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kalamata?

Blandt forskellige lande, herunder Kalamata, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kalamata?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Kalamata. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kalamata på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.