Udlejningsbiler fra diRENT i Naxos

Find og sammenlign gode tilbud på diRENT udlejningsbiler i Naxos

Naxos, Naxos and Lesser Cyclades, Grækenland
11. dec. — 18. dec.
Naxos, Naxos and Lesser Cyclades, Grækenland
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Naxos diRENT lokationer

Herunder kan du finde information om alle diRENT biludlejningssteder i Naxos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

diRENT

5 kontorer

Information om diRENT udlejningsbiler i Naxos

Har diRENT en lokation i Naxos Lufthavn?

Der er 1 lokation i Naxos Lufthavn. De adresser for dette diRENT biludlejningscenter er Island Airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra diRENT når man er i Naxos i januar?

Med en gennemsnitspris på 247 kr./dag, udlejning af Mini biler fra diRENT i Naxos i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på diRENT udlejningsbiler i Naxos helt ned til 247 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste januar.

Hvor mange diRENT biludlejningslokationer er der i Naxos?

I Naxos har diRENT 5 lokationer. Island Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 90% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Naxos fra diRENT, Island Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Naxos?

Priser for biler i Naxos opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Naxos?

Antallet af udbydere for biler i Naxos er 83 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Naxos?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Naxos. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Naxos?

For at leje en bil i Naxos, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Naxos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.