Billeje i Mykonos, South Aegean

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mykonos, South Aegean

Mykonos, Mykonos, Grækenland
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Mykonos, Mykonos, Grækenland
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Mykonos, South Aegean

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Mykonos, South Aegean
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

116 kr./dag

30 aug. - 2 sep.
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

84 kr./dag

30 aug. - 2 sep.
Opel Corsa
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

94 kr./dag

30 aug. - 2 sep.
Hyundai i40
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

79 kr./dag

30 aug. - 2 sep.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

70 kr./dag

30 aug. - 2 sep.
Opel Corsa
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

91 kr./dag

30 aug. - 2 sep.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

77 kr./dag

30 aug. - 2 sep.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

122 kr./dag

30 aug. - 2 sep.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

74 kr./dag

30 aug. - 2 sep.
Volkswagen up!

Vigtige oplysninger om billeje i Mykonos

Aldersgrænsen for at leje en bil på Mykonos er 21 år. Nogle udlejningsfirmaer kræver dog, at du er fyldt 25 år. Chauffører mellem 21-25 år skal muligvis betale et gebyr. Visse selskaber har den regel, at føreren ikke må være mere end 70 år.

Billeje på Mykonos gør det let at komme rundt på hele øen og få oplevelser, som du måske ikke ville have opnået til fods. Mykonos’ busser dækker ikke hele øen, og der er få taxier til rådighed, især i højsæsonen. Det er altid en god idé at booke en bil i forvejen, ikke mindst på øer, og biludlejning i Mykonos kan være travl mellem juni og september. Tempoet er lidt roligere på øerne, og der er af naturlige årsager ikke lige så meget trafik som på fastlandet.

Mens busserne på øen er kendt for at være upålidelige, kan det samtidig – især i højsæsonen – være svært at finde en ledig taxa på øen, og derfor giver det god mening at se på en lejebil. Billeje på Mykonos kan dog have sine egne udfordringer, da øen er lille og kampen om parkeringspladser stor, især tæt på Mykonos by. Det kan især være svært at finde en gratis parkeringsplads, da kun offentlige køretøjer samt taxaer er tilladt i centrum af byen. Mykonos centrum er fodgængernes by. Den nærmeste parkeringsplads er “Anemos Mykonos Parking”, en 24/7-parkering med gode faciliteter og høj sikkerhed. Parkering bliver nemmere, når du kører bort fra byen og mod øens smukke strande. Husk at være opmærksom på ikke at blokere veje eller parkere på private ejendomme. Næsten samtlige strandbarer og restauranter tilbyder parkeringspladser mod et mindre gebyr, hvoraf nogle priser ligger fast og andre fungerer mere som et drikkepengesystem. Regn med at lægge 5-10 EUR (37-75 DKK) afhængig af placering samt tidsrum for parkering.

Den græske ø Mykonos er en af de mest populære af sin slags. Den bliver til tider kaldt “Grækenlands Ibiza” samt “Vindenes Ø”. Øen er især berømt for den stemningsfulde by, det hektiske natteliv samt de fantastiske strande. Stedet er også kendt som en LGTB-venlig destination.

Biludlejning på Mykonos kræver – ligesom alle andre EU-lande – en ansvarsforsikring, der dækker tredjemand mod ejendomsskader og kropsskader, og den er inkluderet i lejeprisen. Det er altid en god idé at se på udvidede forsikringer, der dækker, hvis du kommer til at skade din bil i mindre eller større grad. Du kan også tegne en frivillig forsikring, der dækker andre risici som for eksempel personskade på føreren, skade på bilen samt tyveri af bilen eller af ting i bilen.

Hvad angår billeje på Mykonos kan du sagtens bruge dit danske EU-kørekort. Husk for en sikkerheds skyld også at have pas og samtlige registrerings- og forsikringspapirer på dig.

Prisen for billeje på Mykonos kan godt variere betydeligt, alt efter om du lejer ved Mykonos lufthavn eller længere inde på øen. Booker du i forvejen og vælger et biludlejningsbureau ved lufthavnen kan der være penge at spare, selv ved kun et par få dages billeje. Det er samtidig nemmere end at hente bil inde i byen, og du undgår de lange taxakøer i lufthavnen. Det koster fra omkring 19 EUR (145 DKK) at leje bil pr. dag i Mykonos. Kommer du via færge, kan du vælge enten at leje en bil ved havnen (hvilket ofte er meget kaotisk), tage taxa eller bus til byen eller tage til lufthavnen og hente din bil dér. Bliver du på øen i flere dage, kan det være omvejen værd. Check online før du bestemmer dig.


Biludlejningsfirmaer i Mykonos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mykonos, South Aegean
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0
5 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Mykonos

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Mykonos

Populære biltyper

Mini, Convertible, Intermediate

Billigste lejebil

705 kr.

Den mest populære model

Mercedes-Benz A-Class
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Mykonos i de seneste 72 timer: Mini, Convertible, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Mykonos er 705 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 705 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Mykonos i de seneste 7 dage er Mercedes-Benz A-Class. Vores brugere foretrækker også Fiat 500C som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Mykonos

Herunder vises de mest populære hoteller i Mykonos

Kørsel i lejebil i Mykonos – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Mykonos, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Mykonos hos SURPRICE CAR RENTAL , som har 5 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 705 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Mykonos gennem SURPRICE CAR RENTAL er 705 kr./dag.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Mykonos tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Autounion Car Rental, Avis og Europcar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 19 °C og nedbør på 167 mm i september, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Mykonos. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i september måned og er et populært valg blandt Mykonos rejsende. Leje af en Standard i Mykonos koster 705 kr./dag i gennemsnit.

Når du lejer en bil i Mykonos, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Mykonos er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Mykonos.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Mykonos 25 °C, og den forventede nedbør er 23 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Mykonos.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Mykonos og rundt i South Aegean eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 6 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Mykonos

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Mykonos

Populære udlejningsbiler i Mykonos

Lej en af disse populære biltyper i Mykonos

Kom i gang med at planlægge din rejse til Mykonos


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Mykonos. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Mykonos. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Mykonos, der tilbyder gratis afbestilling.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Mykonos på momondo.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Mykonos.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Mykonos med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.