Billeje i Mykonos

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mykonos

Mykonos, Grækenland
1. dec — 8. dec
Samme aflevering
Mykonos, Grækenland
tir 1.12
Middag
tir 8.12
Middag

Biludlejningsfirmaer i Mykonos

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mykonos
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 18 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 4 anmeldelser


Information om din rejse til Mykonos

Hvor gammel skal man være for at leje en bil på Mykonos?

Aldersgrænsen for at leje en bil på Mykonos er 21 år. Nogle udlejningsfirmaer kræver dog, at du er fyldt 25 år. Chauffører mellem 21-25 år skal muligvis betale et gebyr. Visse selskaber har den regel, at føreren ikke må være mere end 70 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje på Mykonos gør det let at komme rundt på hele øen og få oplevelser, som du måske ikke ville have opnået til fods. Mykonos’ busser dækker ikke hele øen, og der er få taxier til rådighed, især i højsæsonen. Det er altid en god idé at booke en bil i forvejen, ikke mindst på øer, og biludlejning i Mykonos kan være travl mellem juni og september. Tempoet er lidt roligere på øerne, og der er af naturlige årsager ikke lige så meget trafik som på fastlandet.

Parkering

Mens busserne på øen er kendt for at være upålidelige, kan det samtidig – især i højsæsonen – være svært at finde en ledig taxa på øen, og derfor giver det god mening at se på en lejebil. Billeje på Mykonos kan dog have sine egne udfordringer, da øen er lille og kampen om parkeringspladser stor, især tæt på Mykonos by. Det kan især være svært at finde en gratis parkeringsplads, da kun offentlige køretøjer samt taxaer er tilladt i centrum af byen. Mykonos centrum er fodgængernes by. Den nærmeste parkeringsplads er “Anemos Mykonos Parking”, en 24/7-parkering med gode faciliteter og høj sikkerhed. Parkering bliver nemmere, når du kører bort fra byen og mod øens smukke strande. Husk at være opmærksom på ikke at blokere veje eller parkere på private ejendomme. Næsten samtlige strandbarer og restauranter tilbyder parkeringspladser mod et mindre gebyr, hvoraf nogle priser ligger fast og andre fungerer mere som et drikkepengesystem. Regn med at lægge 5-10 EUR (37-75 DKK) afhængig af placering samt tidsrum for parkering.

Udflugtsmål i og omkring Mykonos

Den græske ø Mykonos er en af de mest populære af sin slags. Den bliver til tider kaldt “Grækenlands Ibiza” samt “Vindenes Ø”. Øen er især berømt for den stemningsfulde by, det hektiske natteliv samt de fantastiske strande. Stedet er også kendt som en LGTB-venlig destination.

Hvilke forsikringer skal man have?

Biludlejning på Mykonos kræver – ligesom alle andre EU-lande – en ansvarsforsikring, der dækker tredjemand mod ejendomsskader og kropsskader, og den er inkluderet i lejeprisen. Det er altid en god idé at se på udvidede forsikringer, der dækker, hvis du kommer til at skade din bil i mindre eller større grad. Du kan også tegne en frivillig forsikring, der dækker andre risici som for eksempel personskade på føreren, skade på bilen samt tyveri af bilen eller af ting i bilen.

Kan man bruge sit danske kørekort på Mykonos, eller skal man have et internationalt?

Hvad angår billeje på Mykonos kan du sagtens bruge dit danske EU-kørekort. Husk for en sikkerheds skyld også at have pas og samtlige registrerings- og forsikringspapirer på dig.

Hvor på Mykonos kan man hente og aflevere sin lejebil?

Prisen for billeje på Mykonos kan godt variere betydeligt, alt efter om du lejer ved Mykonos lufthavn eller længere inde på øen. Booker du i forvejen og vælger et biludlejningsbureau ved lufthavnen kan der være penge at spare, selv ved kun et par få dages billeje. Det er samtidig nemmere end at hente bil inde i byen, og du undgår de lange taxakøer i lufthavnen. Det koster fra omkring 19 EUR (145 DKK) at leje bil pr. dag i Mykonos. Kommer du via færge, kan du vælge enten at leje en bil ved havnen (hvilket ofte er meget kaotisk), tage taxa eller bus til byen eller tage til lufthavnen og hente din bil dér. Bliver du på øen i flere dage, kan det være omvejen værd. Check online før du bestemmer dig. (Information checket 14/05/2019).


Afstanden fra Mykonos til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Athen Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Mykonos

I november til og med i dag 30 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Mykonos.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Mykonos for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Mykonos udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og National. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Mykonos i december?

180 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Mykonos i december. Tilbud fås helt ned til 180 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Mykonos i december fandt en gennemsnitspris på 387 kr.. De fandt priser helt ned til 109 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Mykonos har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Mykonos hos Sixt, som har 3 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 132 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Mykonos gennem Sixt er 191 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Mykonos biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Mykonos tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og National, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Mykonos har flest biludlejningssteder?

Sixt er meget populært i Mykonos, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Mykonos by, og du kan forvente at betale omkring 191 kr./dag for din udlejningsbil i Mykonos.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Mykonos?

Når du lejer en bil i Mykonos, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Mykonos er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Mykonos.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mykonos

 • Få den seneste informatiom om fly til Mykonos

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Mykonos
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Mykonoss mest populære områder

  Find hoteller in Mykonos
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Mykonos