Udlejningsbiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Rhodos

Find og sammenlign gode tilbud på SURPRICE CAR RENTAL udlejningsbiler i Rhodos

Rhodos, Rhodos, Grækenland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Rhodos, Rhodos, Grækenland
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

SURPRICE CAR RENTAL biludlejningstilbud i Rhodos, South Aegean

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

151 kr. - 382 kr.

Alle biltyper

175 kr. - 657 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra SURPRICE CAR RENTAL i Rhodos, South Aegean er i september når priserne er 151 kr. per dag i gennemsnit. 151 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 240 kr. for en SURPRICE CAR RENTAL Lille udlejningsbil i Rhodos. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra SURPRICE CAR RENTAL i Rhodos, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra SURPRICE CAR RENTAL alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
SURPRICE CAR RENTAL

93 kr./dag

14 okt. – 28 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SURPRICE CAR RENTAL

94 kr./dag

14 okt. – 28 okt.
Audi A3

Rhodos SURPRICE CAR RENTAL lokationer

Herunder kan du finde information om alle SURPRICE CAR RENTAL biludlejningssteder i Rhodos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

SURPRICE CAR RENTAL

4 kontorer

Information om SURPRICE CAR RENTAL udlejningsbiler i Rhodos

Hvor meget vil en udlejningsbil fra SURPRICE CAR RENTAL i Rhodos koste i oktober?

160 kr. per dag i Rhodos er den billigste pris for en udlejningsbil fra SURPRICE CAR RENTAL i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra SURPRICE CAR RENTAL er tættere på 205 kr. per dag i oktober, eller 1.438 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har SURPRICE CAR RENTAL en lokation i Rhodos Diagoras Lufthavn?

SURPRICE CAR RENTAL har 1 lokation i Rhodos Diagoras Lufthavn. Du vil finde SURPRICE CAR RENTAL beliggende på Avenue Iraklidwn 32 IXIA.

Hvad er den mest populære bil at leje fra SURPRICE CAR RENTAL når man er i Rhodos i oktober?

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra SURPRICE CAR RENTAL mens de besøgte Rhodos i oktober. Baseret på SURPRICE CAR RENTAL biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 234 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 160 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra SURPRICE CAR RENTAL i Rhodos?

Den billigste type bil SURPRICE CAR RENTAL tilbyder i Rhodos er Mini til 234 kr. i gennemsnit per dag. 234 kr. per dag er 24% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos SURPRICE CAR RENTAL , så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 22% af momondo-brugere som har lejet en bil i Rhodos fra SURPRICE CAR RENTAL valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange SURPRICE CAR RENTAL biludlejningslokationer er der i Rhodos?

I Rhodos har SURPRICE CAR RENTAL 4 lokationer. Rhodes Hotel Delivery er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 38% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Rhodos fra SURPRICE CAR RENTAL , Rhodes Hotel Delivery lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rhodos?

Priser for biler i Rhodos opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rhodos?

Fra september 2023 er der 121 udbydere at vælge mellem for biler i Rhodos.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rhodos?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rhodos. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rhodos?

For at leje en bil i Rhodos, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


SURPRICE CAR RENTAL udlejningsbiler i South Aegean

Lej en bil fra SURPRICE CAR RENTAL i andre byer hele vejen igennem South Aegean som SURPRICE CAR RENTAL i Naxos, SURPRICE CAR RENTAL i Thera, og SURPRICE CAR RENTAL i Mykonos

SURPRICE CAR RENTAL biler i andre byer i Grækenland

Find SURPRICE CAR RENTAL tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Grækenland, som SURPRICE CAR RENTAL I og SURPRICE CAR RENTAL I

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Rhodos

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos SURPRICE CAR RENTAL ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Rhodos biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rhodos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.