Udlejningsbiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Athen

Find og sammenlign gode tilbud på SURPRICE CAR RENTAL udlejningsbiler i Athen

Athen, AT, Grækenland
12. dec. — 19. dec.
Athen, AT, Grækenland
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

SURPRICE CAR RENTAL biludlejningstilbud i Athen, Attika

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

28 kr. - 388 kr.

Alle biltyper

28 kr. - 749 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra SURPRICE CAR RENTAL i Athen, Attika er i januar når priserne er 28 kr. per dag i gennemsnit. 28 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 156 kr. for en SURPRICE CAR RENTAL Lille udlejningsbil i Athen. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra SURPRICE CAR RENTAL i Athen, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra SURPRICE CAR RENTAL alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra SURPRICE CAR RENTAL i Athen, Attika er i november når priserne er 43 kr. per dag i gennemsnit. 43 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 214 kr. for en SURPRICE CAR RENTAL Mellemstor udlejningsbil i Athen. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra SURPRICE CAR RENTAL i Athen, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra SURPRICE CAR RENTAL alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
SURPRICE CAR RENTAL

75 kr./dag

12 dec. – 18 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
SURPRICE CAR RENTAL

122 kr./dag

12 dec. – 18 dec.
Ford Focus

Athen SURPRICE CAR RENTAL lokationer

Herunder kan du finde information om alle SURPRICE CAR RENTAL biludlejningssteder i Athen, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

SURPRICE CAR RENTAL

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

4,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,0

Information om SURPRICE CAR RENTAL udlejningsbiler i Athen

Har SURPRICE CAR RENTAL en lokation i Athen Intle Lufthavn?

Der er 1 lokation i Athen Intle Lufthavn. De adresser for dette SURPRICE CAR RENTAL biludlejningscenter er Athens Airport - Off Airport (Transfer).

Hvad er den mest populære bil at leje fra SURPRICE CAR RENTAL når man er i Athen i januar?

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra SURPRICE CAR RENTAL mens de besøgte Athen i januar. Baseret på SURPRICE CAR RENTAL biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 110 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 55 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra SURPRICE CAR RENTAL i Athen?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra SURPRICE CAR RENTAL , så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Athen. At leje en Stor mellemklasse fra SURPRICE CAR RENTAL koster i gennemsnit 110 kr. per dag, hvilket er 33% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 20% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra SURPRICE CAR RENTAL for at spare penge på deres rejse til Athen.

Hvor mange SURPRICE CAR RENTAL biludlejningslokationer er der i Athen?

I Athen har SURPRICE CAR RENTAL 6 lokationer. Athens Airport - Off Airport (Transfer) er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 72% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Athen fra SURPRICE CAR RENTAL , Athens Airport - Off Airport (Transfer) lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Athen?

Priser for biler i Athen opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Athen?

Der er 200 udbydere for biler i Athen fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Athen?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Athen. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Athen?

For at leje en bil i Athen, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Athen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.