Udlejningsbiler fra Europcar i Naxos

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Naxos

Naxos, Naxos and Lesser Cyclades, Grækenland
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Naxos, Naxos and Lesser Cyclades, Grækenland
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Naxos Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Naxos, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Naxos

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Europcar i Naxos under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Europcar har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ifølge sidste års data kan du forvente Europcar biludlejningspriser i Naxos at være 250 kr. per dag i gennemsnit i august.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 243 kr. per dag fra Europcar på denne tid af året i Naxos. Gennemsnitsprisen er typisk 1.753 kr. for en uges billeje fra Europcar i august når man er i Naxos.

Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Naxos. Du vil finde Europcar beliggende på Naxos.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Naxos. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Naxos her.

I august, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Europcar i Naxos, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 259 kr./dag i gennemsnit og 243 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra Europcar i Naxos. AT leje en Mini fra Europcar koster 259 kr./dag i gennemsnit (48% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 86% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Naxos.

Der er 4 Europcar biludlejningslokationer i Naxos. Ifølge vores brugere er den mest populære Europcar lokation i Naxos beliggende på Naxos. 59% af vores brugere som har lejet bil fra Europcar i Naxos lejede fra denne lokation det seneste år.


Europcar udlejningsbiler i South Aegean

Lej en bil fra Europcar i en anden by i South Aegean

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Naxos

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Naxos biludlejningsfirmaer