Udlejningsbiler fra Avis i West Palm Beach

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i West Palm Beach

West Palm Beach, FL, USA
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
West Palm Beach, FL, USA
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

West Palm Beach Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i West Palm Beach, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,9

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,7

Information om Avis udlejningsbiler i West Palm Beach

Avis har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i West Palm Beachfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Avis har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Palm Beach Intl som som er beliggende på 2500 Turnage Boulevard.

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i West Palm Beach. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i West Palm Beach her.

Med en gennemsnitspris på 177 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Avis i West Palm Beach i juli er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Avis udlejningsbiler i West Palm Beach helt ned til 177 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste juli.

Avis har 5 biludlejningslokationer i West Palm Beach. Deres 2500 Turnage Boulevard lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 34% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i West Palm Beach, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på 2500 Turnage Boulevard.


Avis udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Fort Lauderdale