Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Jacksonville, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Jacksonville, Florida

Jacksonville, FL, USA
4. Apr — 11. Apr
Jacksonville, FL, USA
Thu 4.4
Middag
Thu 11.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Jacksonville

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Jacksonville

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Jacksonville?

De billigste udlejningsbiler i Jacksonville kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 265 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Jacksonville er 265 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Jacksonville har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Jacksonville, med 18 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Jacksonville?

Til gennemsnitligt 337 kr./dag (og helt ned til 265 kr./dag) er udlejning af en Mazda CX-5 in Jacksonville det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en BMW X3 in Jacksonville for 367 kr./dag i gennemsnit (322 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Jacksonville, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Jacksonville, Florida
Economy310 kr./dag
Lille mellemklasse304 kr./dag
Stor mellemklasse286 kr./dag
Standard369 kr./dag
Stor375 kr./dag
Lille varevogn469 kr./dag
Stor SUV466 kr./dag
Luksus464 kr./dag
Cabriolet502 kr./dag
Mellemstor SUV351 kr./dag
Standard SUV386 kr./dag
Kompakt SUV390 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Jacksonville

Vælg mellem mere end 40 biludlejningssteder i Jacksonville, Floridas mest befolkede by. Hvis du henter din bil i lufthavnen, vil en kort køretur ned ad I-95 bringe dig til I-295-ringvejen, som omkranser byen og giver nem adgang til dens attraktioner. Afkørsel I-295 for at besøge River City Market Place, Jacksonville Zoo and Gardens og Alltel Stadium. I hele området finder du parkering, parkering, parkering i meter, garage og parkering, som også tilbyder månedlige og daglige priser. Med en billig bil i Jacksonville kan du desuden rejse ud over Jacksonville by-grænserne - til Daytona Beach eller Orlando, hjemsted for Walt Disney World. Under kørslen skal du passe på i tre situationer, hvor du kan få en billet: For høj hastighed, for langsom kørsel eller manglende at sætte farten ned og flytte til venstre vognbane for at få en politibil på siden af vejen.

Kan det betale sig at leje en bil, mens man besøger Jacksonville?

Mens flere områder - f.eks. centrum og San Marco - er ganske gangbare, vil udlejningsbiler i Jacksonville hjælpe med at sikre, at du nemt kan nå dem og din uafhængighed, mens du besøger dem her, da der kun er få transitmuligheder. Du kan nyde udsigten over byen via St. John's River Taxi, men ellers kan du nemt køre til Cummer Museum of Arts and Gardens, Veterans Memorial Wall eller Catty Shack Ranch Wildlife Sanctuary. Der er rigeligt med parkering, og priserne varierer fra moderat til billig eller gratis. Hvis du er i humør til det, kan du leje en bil på Jacksonville på en heldagstur til Skt. Simmons Lighthouse Museum, til Amelia Island for ridning på Fernandina Beach, eller for at besøge den gamle by St. Augustine.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Jacksonville?

Hvis du skal leje bil i Jacksonville, skal du være opmærksom på, at hastighedsgrænserne i byen for det meste er lave, så pas på ikke at overskride dem. Du får god tid på motorvejene, som tillader højere hastigheder end nogle andre amerikanske stater, men fartoverskridelser her tolereres heller ikke. Du kan dreje til højre til rød, når det er sikkert, men sørg for at stoppe helt først. Floridas grænse for alkoholalkohol er 08 %, men det falder til 02 % for alle 21 år eller derunder, så tildel en udpeget chauffør, som ikke tager parti, hvis nogen af din part vil drikke. Sikkerhedsseler og barnesæder til børn under 4 år eller 40 pund er påkrævet. Alle love håndhæves strengt, og det er en god ide at kontakte den lokale afdeling af motorkøretøjer for at få oplysninger om opdaterede love og lovændringer.

Kan jeg krydse stats- eller landegrænser med en udlejningsbil fra Jacksonville?

Ja, du kan krydse statsgrænser. Hvis du ønsker at krydse landegrænser med en Jacksonville-billeje, er både den canadiske og den mexicanske grænse ganske langt væk. Hvis det er tilfældet, skal du sørge for, at din feriebolig i Jacksonville, Florida, ikke har en kilometergrænse. For at krydse den canadiske grænse skal du dog kun bruge et foto-id fra USA eller Canada eller et pas fra dit hjemland sammen med eventuelle nødvendige visa. Hvad angår at komme ind i Mexico, er det ikke alle udlejningsfirmaer, der tillader det, og du er også forpligtet til at købe mexicansk bilforsikring, der kun er tilgængelig i bestemte lande og udlejningssteder. Derfor foreslår vi, at du kontrollerer hos din udbyder, om det er en mulighed at krydse den mexicanske grænse. Sammen med forsikringen skal du fremvise et foto-id og eventuelle nødvendige tilladelser eller visa.

Kan man leje en udlejningsbil i Jacksonville uden kreditkort?

Det er muligt at leje bil i Jacksonville uden kreditkort, så længe du har et betalingskort i navnet på lejeren og opfylder de specifikke krav fra den pågældende biludbyder. Disse krav varierer afhængigt af virksomheden, og nogle er mere lempelige end andre. Med hensyn til billig billejei Jacksonville, der er tilgængelig via momondo, kan Enterprise være en god mulighed, så længe du bekræfter på forhånd, at den specifikke afdeling, du lejer fra, tillader betalingskort. Hvis det er tilfældet, er det kun nødvendigt, at debetkortet har enten et MasterCard- eller VISA-logo, og at du har bevis for en returflyvning, når du afhenter bilen hos lufthavnens biludlejningssteder i Jacksonville. Når du betaler med både betalingskort og kreditkort, skal navnet på kortet være det samme som lejer og hovedfører. Andre biludlejningsfirmaer kan kræve ekstra identifikation, har en aldersgrænse eller udføre kreditkontrol, når de betaler med et betalingskort. Kontakt afdelingen for billeje i Jacksonville tidligere for at være opmærksom på de mulige begrænsninger og krav.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Jacksonville?

Hvis du besøger og lejer et køretøj med en udenlandsk kørekort, skal du muligvis have en særlig tilladelse. Hvis dit dokument ikke er på engelsk, men i det latinske alfabet, er det ikke nødvendigt at have en International Driver's Permit (IDP). Hvis kørekort fra dit hjemland derimod ikke findes i det latinske alfabet, skal du sandsynligvis fremvise en tilladelse fra den internationale chauffør sammen med det originale dokument. Denne tilladelse skal købes i det land, hvor din licens stammer fra, og ikke én gang, du er i Jacksonville. Det fungerer som en oversættelse af dit lands kørekort. Uanset om du skal fremvise et IDP eller ej, skal du have et gyldigt kørekort og muligvis en sekundær form for identifikation som et pas.


Find billig billeje i Jacksonville, Florida

Find den lejebil i Jacksonville, der passer til dine behov

Lille biler

297 kr. - 515 kr.

Alle biltyper

275 kr. - 925 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Jacksonville, USA er 180 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Jacksonville, USA er i juni. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 297 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 54% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Jacksonville. I Jacksonville kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Jacksonville.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Jacksonville, USA er 282 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Jacksonville, USA er i juni. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Jacksonville. I Jacksonville kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Jacksonville.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Jacksonville, USA er 280 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Jacksonville, USA er i marts. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 342 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Jacksonville. I Jacksonville kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Jacksonville.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Jacksonville, USA er 321 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Jacksonville, USA er i juni. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 264 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Jacksonville. I Jacksonville kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Jacksonville.

Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

310 kr./dag

4 May - 13 May
Toyota Yaris

Biludlejningsfirmaer i Jacksonville

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Jacksonville, Florida

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,8

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,1

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,8

Airport Van

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

8,0

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

7,9

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,6

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,0

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,9

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,6

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,5

Hertz

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,8

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,2

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Jacksonville

Herunder vises de mest populære hoteller i Jacksonville
Hyatt Regency Jacksonville Riverfront

Hyatt Regency Jacksonville Riverfront

225 East Coastline Drive, Jacksonville, FL, United States

0,9 km fra centrum

Wyndham Garden Jacksonville

Wyndham Garden Jacksonville

4660 Salisbury Road, Jacksonville, FL, United States

11,2 km fra centrum

Ramada by Wyndham Jacksonville I-95 by Butler Blvd

Ramada by Wyndham Jacksonville I-95 by Butler Blvd

9150 Baymeadows Road, Jacksonville, FL, United States

15,0 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Hotel Jacksonville Riverfront

DoubleTree by Hilton Hotel Jacksonville Riverfront

1201 Riverplace Boulevard, Jacksonville, FL, United States

1,4 km fra centrum

Ramada by Wyndham Jacksonville Hotel & Conference Center

Ramada by Wyndham Jacksonville Hotel & Conference Center

3130 Hartley Road, Jacksonville, FL, United States

16,9 km fra centrum

Scottish Inn Jacksonville Downtown

Scottish Inn Jacksonville Downtown

2300 Phillips Highway, Jacksonville, FL, United States

3,2 km fra centrum

DoubleTree by Hilton Hotel Jacksonville Airport

DoubleTree by Hilton Hotel Jacksonville Airport

2101 Dixie Clipper Drive, Jacksonville, FL, United States

17,7 km fra centrum

Hyatt Place Jacksonville Airport

Hyatt Place Jacksonville Airport

14565 Duval Road, Jacksonville, FL, United States

16,3 km fra centrum

Woodspring Suites Jacksonville Beach Blvd

Woodspring Suites Jacksonville Beach Blvd

3425 Saland Way, Jacksonville, FL, United States

12,5 km fra centrum

Apm Inn & Suites - Jacksonville

Apm Inn & Suites - Jacksonville

510 Lane Avenue South, Jacksonville, FL, United States

9,5 km fra centrum

Embassy Suites by Hilton Jacksonville Baymeadows

Embassy Suites by Hilton Jacksonville Baymeadows

9300 Baymeadows Road, Jacksonville, FL, United States

15,2 km fra centrum

Marriott Jacksonville Downtown

Marriott Jacksonville Downtown

245 Water Street, Jacksonville, FL, United States

0,9 km fra centrum

Hotel Indigo Jacksonville-Deerwood Park

Hotel Indigo Jacksonville-Deerwood Park

9840 Tapestry Park Circle, Jacksonville, FL, United States

12,9 km fra centrum

Holiday Inn Jacksonville E 295 Baymeadows

Holiday Inn Jacksonville E 295 Baymeadows

11083 Nurseryfields Drive, Jacksonville, FL, United States

18,5 km fra centrum

Country Inn & Suites by Radisson, Jacksonville, FL

Country Inn & Suites by Radisson, Jacksonville, FL

5945 Youngerman Circle East, Jacksonville, FL, United States

17,2 km fra centrum

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Jacksonville Butler Blvd

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Jacksonville Butler Blvd

4686 Lenoir Avenue South, Jacksonville, FL, United States

10,8 km fra centrum

Hilton Garden Inn Jacksonville Airport

Hilton Garden Inn Jacksonville Airport

13503 Ranch Road, Jacksonville, FL, United States

16,7 km fra centrum

Hyatt Place Jacksonville St Johns Town Center

Hyatt Place Jacksonville St Johns Town Center

4742 Town Center Parkway, Jacksonville, FL, United States

14,7 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Jacksonville – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Jacksonville, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Jacksonville, Florida biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Jacksonville opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Jacksonville så som Budget, Hertz og Easirent der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Jacksonville i april måned?

I april måned i Jacksonville ligger temperaturerne omkring 23 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 64 mm i gennemsnit i april måned i Jacksonville gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Jacksonville koster 459 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Jacksonville, Florida?

Når du lejer en bil i Jacksonville, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Jacksonville er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Jacksonville.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW X3 in Jacksonville?

Hvordan er vejret i Jacksonville, FL i marts?

I marts er der normalt 102 mm nedbør i Jacksonville og en gennemsnitstemperatur på 17 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Jacksonville, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Jacksonville om vejret i resten af Florida?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Jacksonville til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Florida normalt har en temperatur på 19 °C, og at du kan forvente 93,2 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Jacksonville?

Priser for biler i Jacksonville opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Jacksonville?

Fra marts 2024 er der 66 udbydere at vælge mellem for biler i Jacksonville.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Jacksonville?

Blandt forskellige lande, herunder Jacksonville, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Jacksonville?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Jacksonville. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Jacksonville?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Jacksonville, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Jacksonville?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Jacksonville. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Jacksonville med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Jacksonville, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Jacksonville på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Jacksonville på momondo.

Kan jeg finde billeje i Jacksonville, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Jacksonville.

Kan jeg søge efter billeje i Jacksonville med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Jacksonville.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jacksonville på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Jacksonville


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 4.4
Middag
Thu 11.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo