Udlejningsbiler fra Hertz i Jacksonville

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Jacksonville

Jacksonville, FL, USA
12. Dez — 19. Dez
Jacksonville, FL, USA
Di 12.12
Middag
Di 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Jacksonville Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Jacksonville, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,9

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Jacksonville

Har Hertz en lokation i Jacksonville Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Jacksonville Intl Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 2400 Yankee Clipper Drive.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Jacksonville?

Ja, Hertz i Jacksonville tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Jacksonville i januar?

Ifølge vores data er Standard biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Jacksonville i januar. Baseret på Hertz biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Standard på 735 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 735 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Jacksonville?

2400 Yankee Clipper Drive er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 14 lokationer de har i Jacksonville. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 58% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 2400 Yankee Clipper Drive lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Jacksonville?

Priser for biler i Jacksonville opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Jacksonville?

Fra december 2023 er der 64 udbydere at vælge mellem for biler i Jacksonville.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Jacksonville?

Blandt forskellige lande, herunder Jacksonville, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Jacksonville?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Jacksonville. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jacksonville på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.