Udlejningsbiler fra Hertz i Jacksonville

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Jacksonville

Jacksonville, FL, USA
27. aug. — 3. sep.
Samme aflevering
Jacksonville, FL, USA
lør. 27.8
Middag
lør. 3.9
Middag
Chaufførens alder:

Jacksonville Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Jacksonville, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,3

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,4

Value

4,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Jacksonville

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Jacksonville under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Jacksonville Intl. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 2400 Yankee Clipper Drive.

Ja, Hertz i Jacksonville tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Jacksonville i september. Baseret på Hertz biludlejningspriser i september sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 253 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 250 kr./dag sidste september, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Jacksonville. At leje en Economy fra Hertz koster i gennemsnit 253 kr. per dag, hvilket er 1% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 20% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Hertz for at spare penge på deres rejse til Jacksonville.

2400 Yankee Clipper Drive er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 14 lokationer de har i Jacksonville. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 49% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 2400 Yankee Clipper Drive lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Tampa