Udlejningsbiler fra Avis i Jacksonville

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Jacksonville

Jacksonville, FL, USA
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Jacksonville, FL, USA
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Jacksonville Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Jacksonville, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,8

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,9

Information om Avis udlejningsbiler i Jacksonville

Hver Avis udlejningslokation i Jacksonville er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Jacksonville Intl. De adresser for dette Avis biludlejningscenter er 2400 Yankee Clipper Drive.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Jacksonville. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Jacksonville i januar måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Avis 501 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 117 kr. per dag i januar.

Til en gennemsnitspris på 501 kr. per dag, er en SUV udlejningsbil fra Avis i Jacksonville det billigste valg. 29% af vores brugere som lejede en bil i Jacksonville fra Avis valgte at reservere en SUV i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 501 kr. per dag for en SUV er nemlig også 43% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Avis har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Avis opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Jacksonville. Den mest populære biludlejningslokation Avis har i Jacksonville er placeret på 2400 Yankee Clipper Drive.I løbet af de sidste 12 måneder har 40% af vores brugere, der søgte efter Avis udlejningsbiler i Jacksonville endt med at leje deres bil fra 2400 Yankee Clipper Drive lokationen.


Avis udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Orlando, og Tampa