Find billige flybilletter til Region: Beijing

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Region: Beijing

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Region: Beijing

Bedste pris på enkeltbillet

3.506 kr.

Bedste pris på returbillet

24.350 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 55min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Beijing fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.506 kr. (København Kastrup til Beijing Capital).
Den bedste pris på en returbillet til Beijing fra Danmark i de seneste 72 timer er 24.350 kr. (København Kastrup til Beijing Capital).
Det hurtigste fly til Beijing fra Danmark tager 8t. 55min. (København Kastrup til Beijing Capital).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Beijing, herunder ANA og Air China.

De billigste fly til byer i Region: Beijing

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Region: Beijing fra Danmark
Beijing
Beijing

Brugbar information om dit fly til Region: Beijing

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Region: Beijing

Fly til Region: Beijing varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 10.514 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Region: Beijing er 368 kr./pr. person.

Temperaturene i Region: Beijing ligger mellem -3 °C og 26 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Region: Beijing er juli, og den koldeste måned i Region: Beijing er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje januar, januar, eller januar, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Region: Beijing (Beijing Capital), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 88t. 25min. og 30t. 05min..

Prisen for at flyve til Region: Beijing varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 2.886 kr. eller så høje som 117.836 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Region: Beijing for 14.812 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 15.795 kr. er den gennemsnitlige pris.

søndag er den bedste dag på ugen at flyve til Region: Beijing baseret på flypriserne. torsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Region: Beijing, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en fredag, da det er den dag, hvor priserne er højest.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Region: Beijing? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Region: Beijing.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Region: Beijing

Find fly til disse populære byer i Region: Beijing fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Region: Beijing

Se de billigste flyrejser til Region: Beijing fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundBeijing30t. 05min.7.155 kr.
KøbenhavnBeijing88t. 25min.99.011 kr.

Populære fly til Region: Beijing

Find dine flybilletter til Region: Beijing blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Beijing
Hurtigste flyvetid30t. 05min.
Laveste pris7.155 kr.
Fly fra København til Beijing
Hurtigste flyvetid88t. 25min.
Laveste pris99.011 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Region: Beijing


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Beijing.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Beijing, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Beijing.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Beijing. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.