Find billige flybilletter til Jilin

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Jilin

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Jilin fra Danmark
Changchun
Changchun

Brugbar information om dit fly til Jilin

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Jilin

Fly til Jilin varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 8.800 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Jilin er 4.047 kr./pr. person.

Temperature i Jilin variere mellem -15 °C og 23 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Jilin, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Jilin i januar, januar og januar, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Fly til Jilin er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 4.047 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 8.943 kr., og alt fra 8.887 kr. eller mindre er et godt tilbud. 16.202 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Jilin? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Jilin.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Jilin

Find fly til disse populære byer i Jilin fra din nærmeste lufthavn.

Find fly til Jilin

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Jilin


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Jilin. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Jilin, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Jilin.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Jilin, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Jilin spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.