Find billige fly til Changchun

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Changchun

Få indsigter om din flyrejse til Changchun, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Changchun på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Changchun er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 10.509 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Changchun på en mandag på 13.380 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Changchun?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Changchun på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Changchun om aftenen helt ned til 12.285 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Changchun på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 12.623 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Changchun

Find de billigste fly til disse Changchun-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Changchun

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Changchun

København (CPH) til Changchun (CGQ)

Fly til Changchun ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Changchun, hvor den gennemsnitlige pris er 10.570 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHANGCHUN FRA KØBENHAVNoktober47% billigereAt flyve fra København til Changchun ​​koster i gennemsnit blot 5.179 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHANGCHUN FRA KØBENHAVNmarts57% dyrereDet koster cirka 15.228 kr. at flyve til Changchun ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHANGCHUN FRA KØBENHAVNjuni1.050% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Changchun fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Changchun

Hvilken måned er det billigst at flyve til Changchun?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Changchun på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.179 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Changchun i oktober, så bør du vente til december til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.667 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Changchun Lufthavn?

Priser for fly til Changchun Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Changchun Lufthavn?

Fradecember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Changchun Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Changchun Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Changchun Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Changchun Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Changchun Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Changchun?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Changchun. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Changchun med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Changchun på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Changchun?

Når du har udført en søgning efter fly til Changchun, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Changchun lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Changchun. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Changchun på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.