Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Brunei

Hoteller i Brunei

Find tilbud på 62 hoteller i Brunei

Brunei
1. May — 2. May2
Fri 26.4
Tue 30.4
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Brunei

Find det perfekte hotel til dit ophold i Brunei
Pris
kr.62
kr.1758
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Brunei

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Brunei og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i Brunei

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Brunei

Nyttig indsigt i hoteller i Brunei

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Brunei

Laveste hotelpris

63 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Rizqun International Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

97

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Brunei, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 63 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Easybox Budget Hotel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Rizqun International Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Brunei(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 269 anmeldelser).
Der er 97 hoteller i Brunei tæt på Bandar Seri Begawan Brunei Intl. Nest Dayroom, Transit Room - 12hours stay only er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Brunei. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Brunei lå i sidste uge på 3.165 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Brunei?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Brunei
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
23%forventet prisfald
17%forventet prisstigning

Rejsepriser

761 kr. - 1.188 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
791 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.161 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Information om overnatning i Brunei

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Brunei

Hvilke byer i Brunei Darussalam er bedst at bo i?

Hvis du søger at være let forbundet til højdepunkterne i Brunei Darussalam, kan du overveje at finde billige hoteller i Bandar Seri Begawan. Byen har et tilstrækkeligt netværk af offentlige transportbusser, der betjener byen og langdistancer til de store turistcentre. De offentlige busser tilbyder også den billigste måde at komme rundt i Brunei. Jalan Cator Bus Terminal er start- og slutpunktet for alle busrejser i byen. Du kan dog preje minibusser, der kører din foretrukne rute, ved at vinke med armen i vejsiden. Desuden er byen godt brolagt med et rent miljø for forbedret gangbarhed som supplement til den offentlige bus, der ikke kører sent om aftenen. Desuden ligger byens seværdigheder inden for gåafstand fra Bandar Seri Begawan centrum. Nogle af de bedste hoteller i Brunei Darussalam i denne by omfatter Radisson Hotel Brunei Darussalam og Brunei Hotel.

Hvad er de bedste ting at gøre i Brunei Darussalam?

Bandar Seri Begawan er vært for den livlige Kampong Ayer, en af verdens største flydende landsbyer. Vandlandsbyen strækker sig over Brunei-floden og byder på ti flydende kvarterer, der er forbundet via træstier og broer. Tag med på en sejltur på floden for at udforske landsbyens spektakulære landskab, der byder på rustikke træhuse, før du spadserer gennem gangstierne af træ for at opleve den venlige stemning og den rige kulturarv i landsbyen. En enkeltrejse fra fastlandet til landsbyen er temmelig billig, og mange både er til rådighed for returrejsen. Nogle af de billige hoteller i Brunei Darussalam nær Kampong Ayer omfatter Higher Hotel og Apek Utama Hotel. Maura Beach er et andet højdepunkt, der tiltrækker turister til Brunei Darussalam, som får travlt i løbet af foråret. Stranden ligger tæt på Bruneis hovedstad og har en glat strand med parker med bænke og en løbesti. Du kan nyde lidt motion, mens du beundrer Bruneis berømte farverige solnedgang på stranden. Det anbefales at reservere hoteller i Brunei Darussalam nær Maura Beach, såsom Times Hotel og Aman Hills Hotel.

Hvilke byer i Brunei Darussalam har det bedste natteliv?

Hvis du søger at nyde nattelivet i Brunei Darussalam, kan det varmt anbefales at bo på Bandar Seri Begawan. Denne smukke by, hovedstaden i Brunei, har en rimelig del af nattelivet, herunder restauranter, kaffehuse og barer. Hvis du vil nyde Brunei-køkkenet, kan du besøge gadong-natmarkedet, hvor du finder utrolige delikatesser. Fødevaremarkedet kommer til live fra midten af aftenen og tiltrækker sværme af både lokale og turister. Du kan forkæle dine smagsløg med forskellige lækre retter, fra lokale specialiteter til malaysiske smagsoplevelser, indonesiske retter og singaporeanske måltider. At reservere en plads på Centerpoint Hotel er en god løsning, der placerer dig i hjertet af byens natteliv og i nærheden af nogle populære restauranter, caféer og barer.

Hvilke byer i Brunei Darussalam har mest historie og kunst?

Bandar Seri Begawan har de mest spændende historiske perler på øen, med gamle templer, museer, monumenter, paladser, og alderdomsarkitektur. Byen er hjemsted for Brunei Museum, der byder på et islamisk kunstgalleri, islamiske religiøse artefakter og udstillinger fra det 16th. Århundrede. En anden historisk perle i byen er det fornemme Regalia Museum. Museet rummer genstande, der afspejler Bruneis rige kulturarv, og er ideel til at se det kongelige storhed i landets rige. Relikvier, monumenter og kulturgenstande på dette museum er forbundet med Bruneian Sultanatet. Besøgende strømmer ind i denne historiske seværdighed året rundt, og indgangen er gratis for offentligheden. Hvis du ønsker mere historiske udflugter, kan du tage til Kota Batu, et historisk kvarter i hovedstaden. Området er vært for forskellige historiske charme, og der er blevet trukket sværme hele året. Et af de mest populære seværdigheder i Kota Batu er Brunei Darussalam Maritime Museum. Museet tilbyder en unik blanding af Bruneian-kultur og havteknologi, med tre gallerier, der viser regionens maritime historie. Indgangen til museet er gratis, og den er travleste mellem juni og september. Nogle af de bedste hoteller i byen omfatter Badi'ah Hotel og Hornbill Garden.

Hvornår er det billigst at overnatte i Brunei?

Overnatning på et hotel i Brunei er billigst i april måned. I april koster det nemlig kun omkring 791 kr. pr. nat. Omvendt er januar måned den dyreste måned at besøge Brunei i.

Hvor i Brunei vælger de fleste at overnatte?

Som mange ville forvente, besøger flere mennesker Bandar Seri Begawan end nogen anden by, når de rejser til Brunei.

Hvilken by i Brunei har de billigste hotelværelser?

Bandar Seri Begawan er den billigste by at overnatte i, i Brunei. Med en gennemsnitspris på 76 kr. pr. nat, er Bandar Seri Begawan ca. 40% billigere end andre byer i Brunei.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Brunei?

Fra april 2024 er der 108 udbydere at vælge mellem for hoteller i Brunei.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Brunei?

Priser for hoteller i Brunei opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Brunei gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Brunei fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Brunei?

momondo finder et godt sted at overnatte i Brunei for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Brunei på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 26.4
Tue 30.4
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Brunei

Populære byer i Brunei
Hoteller i byer inden for det samme land bliver vist