Hoteller i Brunei

Find tilbud på 61 hoteller i Brunei

Brunei
23. mar. — 24. mar.2
fre. 24.3
tir. 28.3

Populære hoteller til en overnatning i Brunei

Find det perfekte hotel til dit ophold i Brunei
Pris
kr.55
kr.2206
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Bruneis bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Brunei

Pris

284 kr. – 447 kr.

BILLIGSTE BY I BRUNEIBandar Seri Begawan22% billigereHoteller i Bandar Seri Begawan er de billigste i Brunei med kun 284 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I BRUNEIKuala Belait19% dyrereKuala Belait har de højeste hotelpriser i Brunei med værelser til 447 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I BRUNEIBandar Seri Begawan53% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Bandar Seri Begawan end i andre byer i Brunei

Oplevelser i Brunei


Hoteller i populære byer i Brunei

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Brunei og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Brunei?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Brunei
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
82%forventet prisfald
31%forventet prisstigning

Rejsepriser

117 kr. - 939 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
893 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
250 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Brunei

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Brunei

Laveste hotelpris

55 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Empire Brunei

Hoteller i nærheden af lufthavnen

92
Den billigste pris for et værelse i Brunei, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 55 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Easybox Budget Hotel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Empire Brunei, det mest populære 5-stjernede hotel i Brunei.
Der er 92 hoteller i Brunei tæt på Bandar Seri Begawan Brunei Intl. Nest Dayroom Transit Room er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.

Information about staying in Brunei

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Brunei

Hvis du søger at være let forbundet til højdepunkterne i Brunei Darussalam, kan du overveje at finde billige hoteller i Bandar Seri Begawan. Byen har et tilstrækkeligt netværk af offentlige transportbusser, der betjener byen og langdistancer til de store turistcentre. De offentlige busser tilbyder også den billigste måde at komme rundt i Brunei. Jalan Cator Bus Terminal er start- og slutpunktet for alle busrejser i byen. Du kan dog preje minibusser, der kører din foretrukne rute, ved at vinke med armen i vejsiden. Desuden er byen godt brolagt med et rent miljø for forbedret gangbarhed som supplement til den offentlige bus, der ikke kører sent om aftenen. Desuden ligger byens seværdigheder inden for gåafstand fra Bandar Seri Begawan centrum. Nogle af de bedste hoteller i Brunei Darussalam i denne by omfatter Radisson Hotel Brunei Darussalam og Brunei Hotel.

Bandar Seri Begawan er vært for den livlige Kampong Ayer, en af verdens største flydende landsbyer. Vandlandsbyen strækker sig over Brunei-floden og byder på ti flydende kvarterer, der er forbundet via træstier og broer. Tag med på en sejltur på floden for at udforske landsbyens spektakulære landskab, der byder på rustikke træhuse, før du spadserer gennem gangstierne af træ for at opleve den venlige stemning og den rige kulturarv i landsbyen. En enkeltrejse fra fastlandet til landsbyen er temmelig billig, og mange både er til rådighed for returrejsen. Nogle af de billige hoteller i Brunei Darussalam nær Kampong Ayer omfatter Higher Hotel og Apek Utama Hotel. Maura Beach er et andet højdepunkt, der tiltrækker turister til Brunei Darussalam, som får travlt i løbet af foråret. Stranden ligger tæt på Bruneis hovedstad og har en glat strand med parker med bænke og en løbesti. Du kan nyde lidt motion, mens du beundrer Bruneis berømte farverige solnedgang på stranden. Det anbefales at reservere hoteller i Brunei Darussalam nær Maura Beach, såsom Times Hotel og Aman Hills Hotel.


momondos yndlingshoteller i Brunei

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Brunei

Overnat i disse byer i Brunei

Find gode tilbud på hoteller i disse populære byer i Brunei

Hoteller i andre regioner i Brunei

Find gode tilbud på hoteller i disse populære regioner i Brunei

Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Brunei fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

momondo finder et godt sted at overnatte i Brunei for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Brunei