Hoteller i West Nusa Tenggara

Find tilbud på 1.084 hoteller i West Nusa Tenggara

West Nusa Tenggara
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Populære hoteller til en overnatning i West Nusa Tenggara

Find det perfekte hotel til dit ophold i West Nusa Tenggara
Pris
kr.212
kr.1192
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

West Nusa Tenggaras bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i West Nusa Tenggara

Pris

54 kr. – 271 kr.

BILLIGSTE BY I WEST NUSA TENGGARAMataram61% billigereHoteller i Mataram er de billigste i West Nusa Tenggara med kun 54 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I WEST NUSA TENGGARAPemenang49% dyrerePemenang har de højeste hotelpriser i West Nusa Tenggara med værelser til 271 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I WEST NUSA TENGGARAMataram67% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Mataram end i andre byer i West Nusa Tenggara

Oplevelser i West Nusa Tenggara


Hoteller i populære byer i West Nusa Tenggara

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i West Nusa Tenggara og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i West Nusa Tenggara?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i West Nusa Tenggara
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
88%forventet prisfald
53%forventet prisstigning

Rejsepriser

51 kr. - 884 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
311 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.358 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Hvad koster et hotel i West Nusa Tenggara pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i West Nusa Tenggara
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i West Nusa Tenggara

Disse billige hoteller og vandrehjem i West Nusa Tenggara har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i West Nusa Tenggara

Disse West Nusa Tenggara hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Nyttig indsigt i hoteller i West Nusa Tenggara

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i West Nusa Tenggara

Laveste hotelpris

44 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Kayana Beach Lombok

Hoteller i nærheden af lufthavnen

782

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i West Nusa Tenggara, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 44 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Vacation Inn Gili.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Kayana Beach Lombok, det mest populære 5-stjernede hotel i West Nusa Tenggara(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 67 anmeldelser).
Der er 782 hoteller i West Nusa Tenggara tæt på Praya Lombok Intl. Tanawu House er det nærmeste og ligger 1,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i West Nusa Tenggara. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i West Nusa Tenggara lå i sidste uge på 1.232 kr..

Information om overnatning i West Nusa Tenggara

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i West Nusa Tenggara

Hvilke områder i Vest-Nusa Tenggara er de bedste for at opleve kunst og underholdning?

Regionens hovedstad, Mataram, er naturligvis fuld af underholdning og kunst fra regionen. Det er her du finder nationalmuseet for regionen, ligesom det traditionelle marked, i Cakranegara området, i byens østlige del, også findes her. Her findes også Påfugle, eller Mayura, parken hvor der i løbet af året afholdes forskellige arrangementer omkring kunst og kultur. Billige hoteller i Vest-Nusa Tenggara regionen finder du naturligvis også i regionens hovedstad. Et eksempel kunne være Grand Senggigi Hotel, ved nogle af områdets mest fantastiske badestrande, lige nord for eller nordvest for byens centrum. Her kan nydes en fantastisk beliggenhed og service. Hotellet tilbyder roomservice og her er mulighed for værelser med udsigt over stranden og havet. Hotellet har egen parkeringsplads, hvis du har lejet bil, så du kan opdage området i eget tempo. Lidt længere nordpå kan du også vælge vild luksus og bo på Katamaran Hotel & Resort, der dog også koster en del ekstra og ligger lidt længere væk fra selve Mataram. Book hoteller i Vest-Nusa Tenggara online for at få det største udvalg.

Hvilke byer i Vest-Nusa Tenggara har de bedste spisesteder?

Regionens hovedstad, Mataram, som omtalt ovenfor, har naturligvis også et imponerende udvalg af restauranter, men er ikke alene. Tag mod syd og find bådene til Gili, mere specifikt til øen Gili Trawangan. Her finder du striber af restauranter, mange med friske, lækre og lokale specialiteter. Oh Warung Gili er et eksempel på nogle af de mange små restauranter der kan findes her. Samadhi er et andet eksempel i næsten samme område på øen. Du kan faktisk gå her og dufte maden fra de utallige restauranter og caféer som findes her, og lade duft og øjne påvirke dit valg af spisested, samt utvivlsomt også din sult. Vest-Nusa Tenggara hoteller her i området kunne være RedDoorz nær Gili Trawangan Port, som ligger centralt placeret i forhold til både øens havn, restauranter og i det hele taget øens liv. Vil du have ro, afslapning og ren nydelse, lidt på afstand af jag og stress, så skal du for eksempel snuppe Luce d'Alma Suites Resort & Spa.

Hvilke populære byer i Vest-Nusa Tenggara er bedst at bo i?

En del hoteller i Vest-Nusa Tenggara er mere det som kaldes resorts. Her er luksus og afslapning, og sjældent helt traditionelle hotelværelser. Resorts kan du booke og finde, ligesom du booker andre hoteller i Vest-Nusa Tenggara via momondo. Pearl of Trawangan, på Gili Trawangan øen, som også omtalt ovenfor, er en af de bedste muligheder. På den mindste af Gili øerne, Gili Air, er PinkCoco Gili Air også et hotel af en ret overdådig karakter, med pool og direkte adgang til stranden. De tre Gili øer har en smuk beliggenhed, og tilbyder alle fornødenheder og faciliteter du kan have brug for til en helt ekstraordinær, afslappet ferieoplevelse. Her finder du givetvis også gode muligheder for både sejle- og dykkeraktiviteter, ligesom det er muligt sejle mellem øerne og opleve forskellene og havet på smukkeste vis. Når du vælger hotel, eller lige efter du har valgt, er det en god idé tage kontakt til hotellet og forhøre om muligheder for udflugter og oplevelser, samt naturligvis transport, som de eventuelt kan hjælpe med at formidle.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i West Nusa Tenggara?

Fra december 2023 er der 3.573 udbydere at vælge mellem for hoteller i West Nusa Tenggara.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i West Nusa Tenggara?

Priser for hoteller i West Nusa Tenggara opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i West Nusa Tenggara

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i West Nusa Tenggara

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i West Nusa Tenggara gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i West Nusa Tenggara, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i West Nusa Tenggara?

Når alle dine muligheder for overnatning i West Nusa Tenggara er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til West Nusa Tenggara på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.